Uitstekend. Vlotte, deskundige behandeling. Prima prijs/prestatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede auto, niets mis mee. Wel opmerking over de voorwaarden die worden gesteld aan het meekrijgen van de auto.Deze worden niet duidelijk vantevoren besproken bij bestelling, maar wel vermeld in mail (niet volledig gelezen), hetgeen als gevolg kan hebben dat aan de balie bij het ophalen er een probleem ontstaat. Tevens wordt er gesteld voor weekendhuur, afhalen vrijdag na 1700 uur, maar er wordt niet verteld dat exact om 1800 de zaak gesloten is.... en pas zaterdag om 0900 open. Twee officiele identificatie documenten blijken onvoldoende om een auto mee te krijgen. Er moet ook nog een recent poststuk worden meegenomen waaruit zou moeten blijken waar je echt woont. Belachelijke maatregel. Ik huur in diverse landen bijna wekelijks auto\'s, nergens wordt dat vereist. Dit allemaal omdat Martin Schilder wel een week heeft moeten zoeken naar een auto die voor een proefrit niet was teruggebracht..... Alsof iemand die te kwader trouw dan niet een nep poststuk gemaakt zou kunnen hebben en alsnog de auto meegenomen zou hebben.... Naja, na het zoeken naar persoonsgegevens (niet kunnen vinden, ik bezit zelfs een auto die in het systeem van Schlder voorkomt (!), bij Gods gratie toch de auto meegekregen... De huurauto was overigens prima en de medewerkers aan de verhuurbalie moeten ook slechts uitvoeren wat opgedragen wordt... Ligt meer aan beleid Schilder zelf, maar daarover kunnen we nog wel een paar pagina\'s vullen.... Van Audi via Volkswagen tot Skoda....

2 sterren: slechter dan verwacht

The car did not have a spare wheel for which I had to face lot of inconvenience. It was not communicated to me at that spare wheel is not there in the car. Breakdown service came after 4 hours and they said that They will only drop us to next garage. It was Saturday evening so the garage will repair the car on Monday. We will not get any alternative car in the meantime and that was the only thing insurance company had asked the breakdown service company to execute.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij willen Mamed, vestiging Heemskerk, bedanken. Hij is een top medewerker. Altijd beleefd / vriendelijk, weet overal een oplossing voor. Kortom... een visitekaartje voor het bedrijf Martin Schilder. Klaas en Brenda Boersma Heemskerk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijkheid kon beter, een paar jaar geleden werd ik altijd zeer vriendelijk te woord gestaan, dat viel me nu tegen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Nette behandeling bij uitgifte. Gehuurde auto had diverse schades (allen vermeld op huurcontract). Ik wilde zelf met de verhuurder rondom de auto deze schades nalopen. Vraag me af of dit op initiatief van verhuurder was gebeurd. Bij aftanken bleek er veeeel meer diesel in te gaan dan ik verbruikt heb. Geschat verbruik (T5) was nu 1 op 8 over een afstand van 101km. Ik heb het gemeld bij inleveren maar hierop werd geen verrekening aangeboden. Verhuurder heeft enkel de sleutel aangenomen bij de balie (geen rondje om de auto bij inleveren). Verder een nette en vlotte facturatie. Borg stond 2 dagen later weer op de rekening.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Last minute een auto gehuurd in Heemskerk. Prima telefonische service en flexibiliteit in huurafspraak. De auto was schoon en netjes. Ook de balieservice was prima en klantvriendelijk. De eindafrekening was snel en efficient, eindfactuur per email. Enige kritische aanbeveling: groter aantal km vrij zou te waarderen zijn. 150 km vrij is niet veel bij een retour rit naar limburg. Verder prima

Top geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

2 x een midweek auto gehuurd. Prijs aan hoge kant, zeker als je voor 5 dagen, 2 weken achter elkaar auto huurt, zou er wat aan de prijs gedaan mogen worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

mijn ervaring met Martin Schilder in Heemskerk was dat als je een Volkswagen Transporter bestelde , je een Fort transit aangeboden kreeg voor te huur. als je als een dealer een verhuurbedrijf voor het eerst overneemt, zorg dan dat de bussen die jij verhuurt van het bedrijf in topconditie zijn technisch.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is zo makkelijk om een auto te huren. Zeker als er al eerder een auto is gehuurd. De auto reed perfect en was waanzinnig zuinig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

bij super wk aanbieding auto gehuurd. ik kreeg een \" upgrated auto voor dezelfde prijs omdat de anderen niet beschikbaar was. dat was fjijn!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had een t5 gehuurd en kreeg op de dag zelf een oudere ford transit mee met een paar \'gebreken\'. Het was gelukkig voor maar 1 dagje dus dat was niet zo erg. Ik kwam er mee van A naar B. Ik kreeg wel korting omdat ik niet de beloofde bus had gekregen. Maar de volgende keer zou ik weer voor jullie kiezen. Alleen al omdat ik zelf VW t5 rijdt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super bedrijf, Mehmet en Daniëlle zijn altijd vriendelijk. Als ik af en toe bel voor een weekend aanbieding herkennen ze mij nog voor ik mijn naam heb uitgesproken en hebben ze mijn voorkeur onthouden, en dat voor een goedlopend bedrijf! Ik word vriendelijkheid en persoonlijk behandeld en kom dan ook regelmatig terug. Zelfs toen ik een kleine auto had gehuurd en na 10 min belde of ik aub mocht omruilen omdat ik mijn keuze echt niets vond, mocht dat. Zeer tevreden!

Smaragdweg 12

1812RJ Alkmaar