Zowel de uitgifte als terugname van de VW caddy verliep stroef bij de receptionist. Verder verbaasde het mij dat ik na zeer weinig gereden kilometers een bedrag heb afgetankt dat niet paste bij het verbruik. M.a.w. De auto was naar mijn mening niet goed afgetankt bij ingebruikname! Als Audi klant word ik al jaren uitstekend behandeld. Voel me echt klant bij Audi. Bij het verhuurder kreeg ik niet dat gevoel!!
Beste Robert, Bedankt voor het schrijven van een review. Jammer dat u deze ervaring met onze dienstverlening heeft. Dit is uiteraard zeker niet onze intentie! Wij bieden u dan ook onze excuses aan voor de ontstane situatie. Wij doen uiteraard onze uiterste best om alles naar volle tevredenheid voor onze klanten te regelen, en soms glipt er helaas een foutje doorheen. Die lossen we dan ook graag weer op natuurlijk! Wij begrijpen dat het vervelend voor u is dat uw gegevens nog niet bij ons bekend waren, wij kijken naar mogelijkheden om dit te integreren met de systemen van onze collega’s bij Audi. Helaas is dit tot nu toe nog niet mogelijk. Tevens is het natuurlijk niet de bedoeling dat u teveel brandstof zou betalen. Inmiddels onze Verhuurcoördinator uit Haarlem contact met u opgenomen. Zoals met u afgesproken, vergoeden we netjes de teveel betaalde brandstof én we zijn verheugd dat we u deze week weer terugzien bij ons op de vestiging in Haarlem. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we daar uiteraard altijd voor open! Namens Martin Schilder Autoverhuur en Shortlease, Jolanda Oosterbaan Medewerker Sales en Marketing
Perfect!
De auto was niet schoon bij aflevering en moest vervolgens nog schoon gemaakt worden. Hierdoor heb ik langer moeten wachten op de auto en heb ik een boot later moeten pakken naar texel. Dit vond ik jammer.
Beste klant, Allereerst natuurlijk hartelijk dank voor de genomen moeite om een review over onze dienstverlening te schrijven. Alleen op deze manier weten wij natuurlijk wat we goed of juist fout doen en wat we zodoende kunnen verbeteren aan onze service. Ik heb even navraag gedaan, wat er precies is gebeurd: De auto die voor u was gereserveerd, kwam wegens drukte in het verkeer later op onze vestiging in Alkmaar aan dan verwacht. Gezien de auto inderdaad niet helemaal netjes was, en wij het belangrijk vinden om schone huurauto’s mee te geven aan onze klanten, heeft één van onze servicemedewerkers deze toch binnen een kwartier voor u in orde gemaakt. Onze excuses dat u hierdoor iets langer heeft moeten wachten op de huurauto. Wij streven er natuurlijk naar om op het juiste tijdstip voor iedereen de juiste auto klaar te zetten. Uiteraard houden we rekening met onverwachte factoren (zoals verkeersdrukte), maar helaas lukt dat niet altijd. We zijn er in ieder geval scherp op en nemen uw ervaring mee in onze planningen. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij u uiteraard graag te woord! Ondanks de vertraging, en het missen van de veerboot, hopen we dat u toch een fijn weekend op Texel heeft gehad! Namens Martin Schilder Autoverhuur en Shortlease, Saskia den Besten Operationeel Manager
Erg klantvriendelijk!
uitstekend, snel en efficient.
Voor het eerst een auto gehuurd. Alles is perfect gelopen en als het nog een keer nodig is komen we weer terug.
As a first timer I am really happy with the service and the price. But I would like to give a suggestion, please give the option for unlimited mileage that will be better for long tour.
Dear Arijit, Thank you for your review! We are glad to hear that you have a good experience with our service and the rental car we provided. Thank you for your suggestion as well, but in fact we dó have rates with unlimited mileage. You can ask one of our rental advisors for the details! Of course we hope to see you back in the future :) On behalf of Martin Schilder Rental BV Jolanda Oosterbaan Employee Sales and Marketing
prima auto en service
Bijzonder plezierige ervaring, vrijwel nieuwe kleine vrachtauto stond keurig klaar. Alles proffesioneel geregeld.
Prima en klantvriendelijk bedrijf. Flexibel als iets gewijzigd wordt, kortom: hier huur ik graag!
Hoi Michiel, Bedankt voor je mooie review en weet je wat? Wij vérhuren graag! Hopelijk tot ziens :) Namens Martin Schilder Autoverhuur en Shortlease Jolanda Oosterbaan Medewerker Sales en Marketing
Ervaringen waren goed. Vriendelijk geholpen en goede service.
Een Crafter Box voor mijn verhuizing huren was top geregeld met Martin Schilder. Ze hebben de reservering duidelijk en correct afgehandeld en ze waren flexibel in tijden. Het ophalen en weer terugbrengen gaat ook vlot, dus bij Martin Schilder heb je geen verloren tijd door omslachtige administratie. Daarnaast zijn de prijzen keurig en gewoon inclusief btw en een laag eigen risico. Kortom top.
Hi Jos, Dankjewel voor je positieve review, leuk! En wat fijn om te horen dat alles goed gegaan is met de verhuizing :) Mochten we nog eens iets voor jullie kunnen betekenen, dan horen we het graag natuurlijk. We nemen snel nog even contact met jullie op voor het filmpje! Namens Martin Schilder Autoverhuur en Shortlease Jolanda Oosterbaan Medewerker Sales en Marketing
Prima!
Alles was goed geregeld, Heel klantvriendelijk., naar alle tevredenheid
prima!
Heb een auto met veel lichte schade gehuurd. Volgens mij wordt elke schade in rekening van de huurder gebracht. ( dit was keurig vermeld op de papieren ) Waarom niet repareren als het al betaald is. ( uitstraling )
Beste Bas, Allereerst bedankt voor de reactie die u heeft gegeven op onze service en de inzet van onze huurauto. Vervelend dat u een auto heeft getroffen die onder de kleine schades zat. Normaliter wordt er altijd gekeken of een auto nog representatief genoeg is om ingezet te worden. Als dat niet het geval is dan wordt hij aangeboden voor schade reparatie. Grote schades worden vanzelfsprekend direct gerepareerd en kleine schades blijven op de auto zitten zolang de betreffende auto nog representatief is. Gezien de vele kleine schades had deze auto naar het schadebedrijf gemoeten, maar helaas is dit er niet van gekomen. Wellicht ligt de oorzaak hiervan bij het feit dat de specifieke auto die u heeft gehuurd, 1 dezer dagen uit de ons wagenpark gaat gezien zijn leeftijd. Dit in combinatie met het toch willen vervullen van reserveringen, en dus onze klanten mobiel maken, is er waarschijnlijk geen actie meer ondernomen. Hoe u de auto heeft meegekregen is zeker niet de uitstraling die wij na streven, hiervoor willen wij u dan ook excuses aanbieden. Daarentegen zijn we wel blij met uw bericht, en wij zullen uw melding dan ook gebruiken om de staat van onze auto’s nog beter in beeld te krijgen en hierop sneller te schakelen als dat nodig is. Namens Martin Schilder Autoverhuur en Shortlease Gerjan van Bokhorst Wagenparkbeheerder
Wij hebben een VW Transporter bus gehuurd.
Smaragdweg 12
1812RJ Alkmaar