Bijzonder positieve ervaring met luisterende en meedenkende medewerkers

Bij aankomst op zowel het buitenterrein, in de winkel en in de showroom is er een groot aanbod in accessoires, caravans en campers voor iedereen. Waar wij ons welkom en gerespecteerd voelden(door Bas en Harry) en op ons gemak een passende keuze konden maken voor een nieuwe camper. Ook bij aflevering heeft Floris ons super geholpen bij het uitleggen en oppakken van de (kleine) onvolkomenheden. En uiteindelijk met een rijkelijke gevulde Goodiebag en een goed gevoel huiswaarts gekeerd in onze nieuwe camper.

• Showroom

Klantvriendelijk, informatief en uiterst behulpzaam

Vanaf onze eerste binnenkomst hadden wij een prettig en aangenaam gevoel. Zo van niks moet maar veel kan. De begeleiding en de uiteindelijke aankoop was top en resulteerde uiteindelijk in een heel fijne en zeer uitgebreide (voor ons noodzakelijke) uitleg. Nogmaals wij hadden een heel leuke ervaring bij en met jullie.

Vriendelijk en deskundig

De aanschaf en oplevering van onze caravan waren een plezierige en feestelijke ervaring. De medewerkers konden ons, als starters, van deskundig advies voorzien.

• Showroom

Prettig ontvangen, nemen ruim de tijd

We kwamen onze tweedehands camper ophalen en er werd echt ruim de tijd genomen om alles uit te leggen. We kregen op al onze vragen een duidelijk antwoord.

• Showroom

Goede informatie en vriendelijke mensen maar de service blijft achter

In maart 2024 hebben wij onze gebruikte camper bij De Jong gekocht. Na overwegend fijne ervaringen met de camper heb ik op 10 april een email gestuurd met aandachtspunten. Hierop heb ik geen reactie ontvangen. In juni heb ik zelf weer contact opgenomen maar ondanks toezegging, heb ik sindsdien niets meer van De Jong vernomen. Ondanks deze matige aftersales ervaring ben ik van mening dat De Jong aanbevelenswaardig is. Onderstaande beoordelingspunten zijn te weinig specifiek en daarom van weinig waarde. Er moet helaas een keuze worden gemaakt om dit bericht te kunnen versturen.

• Showroom

Prima gedaan; hier kom je graag terug

Onze camper stond glimmend op ons te wachten. De aflevering werd echt prima uitgevoerd en de nazorg was buitengewoon: een paar maal actief nabellen om te vragen of alles in orde is maak je niet elke dag mee. Een grote pluim, speciaal voor Ferry

Ruim aanbod Campers en Caravans

Onlangs Camper gekocht bij de Jong , jarenlang Caravan gereden en ook gekocht bij de Jong maar wilde graag over naar Camper , uitleg bij aankoop is voldoende maar kan als je een leek bent bij verkoop beter , er moet goed onderhandeld worden om tot een compromis te komen , uiteindelijk wordt de klant wel tevreden gesteld. De overdracht bij de dag van oplevering is bijzonder goed en een zeer deskundige uitleg over de werking van de Camper , er wordt ruim te tijd genomen in alle details, wel zou het handig zijn een handleiding in het Nederlands mee te krijgen in plaats van Frans, voorts zij alle medewerkers in het bedrijf aardig in omgang.

• Showroom

De Jong recreatie en kampeercentrum, nlevend en betrokken

Vorige week ons camper afgeleverd gekregen. Mogen zeggen dat de afgeleverde camper de bittere nasmaak van onze vorige dealer heeft weggespoeld. Goede uitleg bij aankoop en aflevering. En belangrijk de camper is onder BOVAG garantie gekocht. Dat is iets wat we eenieder kunnen aanraden. Bedankt Hans de Jong en Floris van Loon.

Uitstekende campervakantie gehad!

Ivm fysieke handicap een weekje getest of een campervakantie een optie is. En dat is het zeker! Mooie Hymer/Mercedes camper (580) gehuurd met alles erop en eraan. Rijdt super, slaapt heerlijk. Garage, luifel, keukentje, toilet (douche niet geprobeerd) allemaal goed bevallen. Wel een paar kleine mindere puntjes: - uitleg vooraf was uitstekend maar na zo'n 1½ uur viel het voor ons (beiden ruim 50+) niet mee nog iets van de info op te nemen. Veel instructiesfilmpjes gekeken, dus uiteindelijk kwamen we er wel uit - ontvangst tv met schotel was zeer matig. Eén boom in de buurt of een paar regendruppels en er was geen of stilstaand beeld Alle communicatie met de Jong uitstekend, inclusief retour betaling van de borg.

• Showroom N.v.t.

Ik heb een goede vakantie gehad in een goed geoutailleerde caravan

Voor het eerst een ervaring met de kleinste Eriba Caravan. Heel compact, fijn dat je alles wat je nodig hebt bij de hand is. Mede dankzij de verwarming kwam ik de koude avonden goed door.

• Showroom

Dik tevreden met de service en klantvriendelijkheid

Wij hebben nu voor de tweede keer een Eriba Touring caravan gehuurd, die ons prima beviel. De tweede keer moesten we onze vakantie plotseling uitstellen vanwege een overlijden in de familie, in het buitenland. We kregen alle begrip voor de situatie en het noodzakelijke uitstel en in goed overleg kon de huurperiode alsnog worden bijgesteld. Zo werd het ondanks een verdrietige pauze, toch een fijne vakantie!

Geweldig camper

Wij hebben een prachtige camper gehuurd. De aflevering van deze camper was uitstekend en was zeer compleet. Een extra geweldig punt was dat het een automaat was. Hierdoor nog makkelijker "sturen". Ook de navigatie was goed, ofschoon het nog beter was geweest als er een Apple Maps gebruikt kon worden. Maar dat zal wel voor de volgende generatie campers zijn. Wij hebben heerlijk geslapen op de bedden (beter dan thuis!!) en alles werkte prima. Kunnen dus iedereen aanraden om bij De Jong langs te gaan voor het huren van een camper.

Geweldige ervaring

Makkelijk om een caravan te huren, met een duidelijke uitleg hoe alles werkt. Ook het ophalen en terugbrengen ging uitstekend, waarbij de makkelijke bereikbaarheid vanuit Amsterdam een rol speelt.

Betrouwbaar en goed

Al vele malen een caravan tot volle tevredenheid gehuurd bij firma de Jong. Altijd waren het vrij nieuwe exemplaren. Dit jaar voor de eerste keer technische problemen gehad onderweg. Een paar dagen eerder, in het weekend naar huis gekomen vanwege de technische problemen. Onderweg een onderdeel gekocht dat achteraf toch niet voldoende was om het mankement te verhelpen. Bij inlevering op dinsdag ( maandagen gesloten) een dag eerder dan afgesproken, werd zonder dat ik erom vroeg , gezegd dat een dag van de huurprijs zou worden terugbetaald en dat de kosten voor het onderdeel zou worden vergoed. Een dag later was de borg met de extra kosten al naar ons geboekt. Deze fijne service maakte veel goed van een aantal mindere dagen van onze vakantie. Firma de Jong heel erg bedankt!!

Aankoop best, aftersales/service drama

Inzake aankoop gebruikte caravan. Op zich een prima gesprek en proces. Caravan werd afgeleverd en opgehaald. Wij waren van plan nog een weekendje weg te gaan om een aantal zaken even te proberen maar dat is er niet van gekomen. Wij hebben vóór vertrek de caravan ingeruimd en klaar. Op de vakantiebestemming aangekomen, heb ik de Thule Omnistore uitgedraaid. Wij waren er blij mee. Een luifel die je snel kan uitdraaien en ook weer snel kan indraaien. Toen ik hem uitgedraaid had, voelde ik de behoefte om hem ook weer in te draaien. Nou, dat ging niet. Het ratelde en ratelde maar de luifel ging niet naar binnen. Om kort te zijn: Een aantal caravanbezitters hebben mij uiteindelijk geholpen die luifel in de cassette te krijgen. Wij hebben de luifel niet meer uitgedraaid. Nog geprobeerd om bij een caravandealer de zaak te laten repareren maar daar zaten zoveel haken en ogen aan dat we daarvan hebben afgezien. De Jong gemaild. Reactie: heel vervelend en we konden een afspraak maken om de zaak onder garantie te laten vervangen. Wij hebben bij verkoop en aflevering afgesproken dat als er garantiezaken zouden zijn, wij dat bij een Eriba dealer in de buurt zouden laten fixen. Tot nu toe 4x gemaild met het voorstel voor Eriba dealer in de buurt, er komt gewoon geen enkele reactie.

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Showroom N.v.t.

Uitmuntende service gerichtheid en klantvriendelijkheid

Twee jaar geleden hebben wij een nieuwe Hymercamper bij firma de Jong gekocht. We zijn erg blij met hun grote service gerichtheid. Dat weet je niet van te voren hoe goed die is. Of het nu een klein onderdeel betrof wat vervangen diende te worden of een onverklaarbare storing aan de motor. Wij worden altijd serieus genomen, hoe druk het er ook kan zijn. Recentelijk zijn wij, dankzij de bemiddeling van Dick, doorverwezen naar de juiste Mercedes garage die het probleem van onze camper wel wilde en kon oplossen, iets wat bij onze eigen Mercedes garage niet lukte. Onze camper is kosteloos gerepareerd en nu kunnen we er weer gelukkig mee op stap. Hulde!!!

• Showroom N.v.t.

Op slag verliefd geworden op camper-vakanties!

Fijn dat je precies de camper kunt huren die je wilt. Geen algemeen verhaal, maar het exacte model. Goede uitleg bij het ophalen van de camper. Geweldige wagen, met alle benodigde accessoires, meegekregen.

• Showroom

klant blij wij blij gaat niet op???

Caravan gehuurd voor 2025. echter door aankoop caravan geannuleerd. Ondanks dat wij wisten dat 30% in rekening gebracht zou worden is het toch jammer dat wanneer je 9 maanden van te voren annuleert er geen coulance is door bijv. maar 100 euro admin. kosten in rekening te brengen i.p.v. de 30% ter waarde van 600 euro. De caravan raken ze nog makkelijk kwijt voor de verhuur. Voelt niet erg klantvriendelijk aan.

Fantastische service

Nadat de framehouder van mijn Enduro fietsendrager van een half jaar oud niet meer van het slot wilde, bood Leendert aan om contact op te nemen met de leverancier. Na opgave van het sleutelnummer werd na een paar dagen gratis een nieuwe fietsenklem op de camping bezorgd. Nogmaals hartelijk dank voor deze prima service.

• Showroom

Goed geholpen,blij met de caravan

• Showroom

De aankoop bij Laurens was zeer naar tevredenheid verlopen, helaas liet de aflevering niet.

De inruil van onze buscamper van 6 meter naar een vw california ocean ging heel gezellig en we kwamen er financieel ook goed uit met Laurens. Er werden ook diverse dingen/accessoires afgesproken hoe die afgeleverd zou worden. Helaas moesten we wel 5 weken wachten en wilden ze onze inruil al zo snel mogelijk in ontvangst nemen. Dat hebben we ook gedaan natuurlijk. Na eindelijk 5 weken konden we de vw california ophalen en al direct na onze eerste blik op de buscamper zagen we een lelijke kras die er bij de aankoop niet opzat. De medewerker die de buscamper opleverde zij ja hij is niet nieuw hé dus dat kan je verwachten. Hier volgde dus een lange discussie en gelukkig hadden we ook nog bewijzen d.m.v. foto's dat de kras er niet opzat bij aankoop. Verder ontbraken al onderdelen/accessoires die afgesproken waren bij de aankoop. Ja er zijn levertijden voor dat soort zaken zij de medewerker. Nou dat soort zaken kun je gewoon perdirect ophalen voor een california ocean bij Poptop campers op slechts een paar km. afstand. We zijn er uiteindelijk toch uitgekomen maar het ging niet van harte. Het was zeer teleurstellend dat afdeling verkoop en oplevering geheel langs elkaar werken.

• Showroom

Vakantievreugde vanaf eerste oriënterende bezoek tot en met de uiteindelijke aflevering!!

Wij kwamen hier binnen om ons te oriënteren om ons te oriënteren op onze eerste buscamper. Althans, dat was onze gedachte. Na een aantal zeer prettige gesprekken en héél veel keren de webconfigurator raadplegen zijn we gezamenlijk uitgekomen bij onze waanzinnige 4x4 camper. Één groot feest van begin tot eind of beter, start van een "new way of life". Dank je wel Harry en de rest van het team voor de geweldige beleving en plezierige samenwerking! Een TOP bedrijf met een zeer ruim en mooi assortiment én............. een geweldig team van medewerkers. Hier kom je graag terug!!

Had 5 sterren kunnen zijn

Bij de aankoop zijn we prima geholpen, goede informatie, prima inruilprijs en duidelijke afspraken. Het klantcontact bij wat men zelf de grote gele balie noemt is zeer klantvriendelijk. De aflevering verliep heel prettig, dus tot zover een prima ervaring. Alleen bij het, ter controle, aanbieden van de inruil caravan bij de afdeling aftersales was een domper. Met name de dame aan de balie kan wel een training klantvriendelijkheid gebruiken, alhoewel de beide heren het niet echt veel beter doen. Men was meer in elkaar geinteresseert dan in de klant. Wat een leuk moment had moeten zijn was al na vijf minuten veranderd in ergenis. Een week later, bij de aflevering van onze nieuwe caravan, kregen wij te horen dat de periode tussen tussrn april en oktober altijd een erg drukke periode is bij de afdeling aftersales, dus dat waardeloze gedrag wordt nog vergoeilijkt ook. De dame achter de grote gele balie heeft het dan blijkbaar niet zo druk want dat was één en al vriendelijkheid. Het kan ook zijn dat ik deze medewerkers net op een verkeerd moment heb getroffen. Wij zijn in ieder geval in onze nopjes met onze nieuwe caravan.

Redelijk tot goed.

Het voertuig was alleen met water schoon gemaakt en niet echt gepoetst

• Showroom

Klantvriendelijk en alles goed geregeld.

Het was de eerste keer dat wij met een (gehuurde) camper op pad gingen. Van begin tot aan het eind was alles goed geregeld door De Jong Verhuurservice. Dik tevreden!

Beeklaan 24 a

2191 AB Hillegom / de zilk