Uitstekend geholpen

Goed en vakkundig personeel.oplevering caravan goed verlopen ook uitleg werd de tijd voor genomen.

geweldig

Goed geholpen goed advies prima uitleeg.

• Showroom

Ik ervaar het contact met De Jong als zeer servicegericht en technisch bekwaam.

Vanwege onze zoektocht naar een nieuwe caravan, hebben mijn vrouw en ik een zestal caravanverkoop-bedrijven bezocht en dat is best een bijzondere ervaring geweest. Metname de mensen die ons bij De Jong geadviseerd hebben -Johnno de verkoper en Mark van het technocentrum- die hebben ons doen besluiten om onze nieuwe caravan bij bij De Jong te kopen. Los van het enorme verschil tussen de inruilprijzen die we van de caravan bedrijven geoffreerd kregen, staken zij in de communicatie en technische advisering met kop-en schouders boven hun collega-bedrijven uit.

Zijn vriendelijk geholpen goed

Heel relaxte vakantie

Een maand met de caravan in het naseizoen naar Frankrijk en Spanje. Geen haast hebben en de snelwegen vermijden. Zo'n 400km per dag rijden. Bespreken van campings is niet nodig, iedere camping heeft plaats. Genieten van niet landschap en het negroïde weer. De caravan is rijwel ieuw en alles werkt. Volgend jaar weer.

Wederom prima geregeld,

Mensen weten waar ze het over hebben en stralen dat ook uit

Super bedrijf

We hebben voor 2 weken een Hymer camper gehuurd. Het enige jammere was dat we de camper pas op de eerste dag om.15.15 op konden halen zodat onze vakantie pas aan het eind vd eerste vakantie dag kon beginnen. Begrijpelijk is dat wel omdat de camper pas sochtends was ingeleverd en hij weer schoon en compleet met ons mee is gegaan. Maar omdat je hem.ook weer op de laatste dag vd 14 dagen inlevert gaan er dus eigenlijk 2 dagen af van je 14 dagen vakantie huur. Maar goed dat mocht de pret niet drukken. Fantastisch goede uitleg bij de ophaal en keurig nette service bij inleveren. Snelle afhandeling van kleine "probleempjes" kortom prima service. Over de camper zelf viel niets op te merken. We kregen wat we wilde en alles zag er pico bello uit. Wij zouden zeker weer hier huren. Complimenten!

Bijzonder goed

Zowel bij de aankoop als bij de aflevering een prettige ervaring beleefd Bij de aankoop totaal niet het gevoel gehad dat we moesten kopen maar een duidelijk gesprek waar onze wensen naar uitgingen en wat we precies wilden. Ook bij de aflevering een duidelijke en uitgebreide uitleg gehad van een vriendelijke man met veel kennis en ervaring De dame , Yvonne, die ik regelmatig aan de telefoon had was altijd even vriendelijk . Top ploeg daar

Gewoon heel plezierig

Heel goed en gastvrij personeel, heel plezierig en professioneel geholpen. Mooi bedrijf!

• Showroom

De juiste adviezen helpen enorm een passende camper te kiezen

De grote deskundigheid van de medewerkers is opvallend, zowel bij het kiezen, het kopen als ook de 2 uur uitleg bij het in ontvangst nemen van de camper. Alle medewerkers zijn goed gehumeurd en graag van dienst om te helpen

Prima caravan

Erica 465 voor een weekje gehuurd. Mooie caravan di er als nieuw uit zag. Goede uitleg gekregen van werknemer bij de start van de huur. Was onze eerste keer met een caravan. Prima inrichting met vast bed en zitje. Zeker een aanrader!

Uitstekend bedrijf.

Nieuwe caravan gekocht. Daarbij zijn wij zeer professioneel geholpen door de verkoper die veel geduld had en erg met ons mee dacht.

• Showroom

een prettige zaak, winkel en caravan/camper afdeling, mensen die meedenken.

Wij hebben zeer goede ervaringen met o.a. de recreatie winkel als ook met de caravan verkoop. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en zonder dwang word het een en ander uitgelegd. Men denkt zelfs mee en komen met een goedkoper alternatief waar je zelf niet aan dacht. Harry en Hans de jong hebben het mooi voor elkaar, ze hebben een prachtzaak opgebouwd. Gezellig, goede communicatie, goede service en je komt er blij vandaan. Wij gaan straks genieten van onze Eriba caravan, we kunnen niet wachten.

• Showroom

Klantvriendelijk en soepel geregeld allemaal, prima dus. Meebestelde servies van onvoldoende kwaliteit niet hitte bestendige kopjes, acrylglas servies was bruin. Zakte tweede avond door de Crespo-stoel (85 kilo), zelf met nieuwe bout hersteld, bekleding was al wat uitgescheurd. Los van de de beoordeling van de Jong: De nieuwe Eriba Touring oogst veel bewondering, maar viel wat tegen in kwaliteit van afwerking en materialen. Ramen bleven niet open staan of waren nauwelijks meer te sluiten. Toiletdeur klemde, soms nauwelijks dicht te krijgen (caravan waterpas), ook het sluitmechanisme blokkeerde aldoor. Luchtrooster boven bed viel er vaak spontaan uit. Sluiten dak vraagt zeer veel beleid. Ondanks het volgen van de instructies is de kracht die anders nodig is om de haken vast te klikken nauwelijks te doen (met zijn tweëen), en door het scherpe schroefdraad de eerst keer direct vinger open gehaald. Scherpe randen hier en daar. Eriba maakt wat ons betreft zijn imago niet waar. Niet lichter dan onze eerdere en veel grotere Caravellair, die kwalitatief eigenlijk beter was Overigens heerlijke vakantie gehad, dus dit alleen bedoeld als feedback en info voor anderen.

• Showroom

zeer prettig bedrijf en blij met onze nieuwe caravan

Zeer prettig bedrijf zowel de verkoop als de aflevering zeer goed geholpen.

• Service N.v.t.

Professioneel, Praktisch en Persoonlijk

Zowel het proces van reserveren, huren als halen, gebruiken en terugbrengen verloopt erg soepel. Professioneel omdat ze duidelijk verstand hebben van zaken, Praktisch omdat wij tijdens de vakantie tegen zaken aanliepen die meteen telefonisch zijn opgelost (onze eigen onervarenheid was hier de aanleiding) en persoonlijk omdat wij bij het ophalen en terugbrengen een prettig contact hebben ervaren, niet teveel en niet te weinig. Precies goed wat ons betreft.

• Showroom N.v.t.

Met fijne camper een fantastische reis door Noorwegen

Wij hebben met veel plezier 3 weken rondgereden in Noorwegen met de Hymer Ayers Rock. Een camper van 5.40 meter lang en daardoor overal goed te parkeren. Gelukkig ook niet al te breed want de wegen in de bergen geven tegenliggers niet altijd erg veel ruimte. De automaat rijdt heerlijk, overal voldoende vermogen. Prima uitleg gekregen voor vertrek. We zijn geen minpunten tegengekomen. Daardoor is onze vakantie fantastisch geworden. Met moeite hebben we de sleutels weer moeten afgeven.

• Showroom

Laagdrempelig, snelle communicatie en goede service

Gemak dient t de mens; de Jong zorgt er voor

• Showroom

Heerlijk erop uit, vrij om te gaan en staan waar we werken, dankzij vakkundig en professioneel team

Ondanks dat we alle dagen (dreiging van) regen hadden, hebben we heerlijk genoten van onze vakantie. Als jong gezin wilden we niet lang rijden maar toch het vakantiegevoel krijgen. Van een boerderij in het Oosten, naar een schitterende camping in het Zuiden. Van Maastricht naar Cadzand en door naar Brielle. Heerlijk. En dat allemaal omdat we een hele goede en fijne incheck hadden, waardoor we na een stoomcursus van anderhalf uur de camper helemaal in de vingers hadden. Het voelde veilig, bijna vertrouwd en we zitten nu al te denken waar we volgend jaar naar toe gaan!

Netjes verzorgd

Keurige caravan met alles erop en eraan Goede service , goede uitleg , top !!

Perfect geholpen

Nieuwe caravan gekocht, heel fijn geholpen door de heer le Nobel. Aflevering ook perfect. We hopen er veel plezier van te hebben. Kunnen de Jong zeker aanbevelen.

• Showroom

Helder verhaal en duidelijke afspraken

Prima deal bij koop. Uitstekende uitleg bij oplevering nieuwe caravan.

• Service N.v.t.
  • Showroom

Huren van een Mercedes/Hymer, een fantastische ervaring.

Drie vakantieweken Italië. Ruim 4000 km. gereden. Veel mooie passe gereden. Overnachtingen op top agri turismo locaties in het mooie Toscane, Umbrië, Marche, Veneto en Trentino. Dit alles met een gehuurde Mercedes/Hymer bij De Jong, veel pk’s, rijplezier en luxe. Ik kan het iedereen aanraden!

Een heerlijke vakantie.

We zijn op vakantie geweest met een camper die helaas halverwege de vakantie een mankement vertoonde waardoor we niet naar het buitenland durfden te reizen. Gelukkig een fijne vakantie in Nl gehad en De Jong heeft de hele zaak keurig afgehandeld waardoor we volgend jaar zeker weer hier gaan huren.

uitstekend

afspraken worden nagekomen, zelfs tijdens de vakantie kun je bellen voor advies

Beeklaan 24 a

2191 AB Hillegom / de zilk