correcte en eerlijke behandeling
Na een aantal bezoeken waarbij ik heel vrijblijvend mocht rondkijken.. Uiteindelijk na goed gesprek geslaagd met de aanschaf van camper. Heb vertrouwen in uw bedrijf gezien de professionele aanpak van verkoop en service/reparatie, de gesprekken advies en uitleg waren zeer aangenaam.
Uiteindelijk camper snel geleverd niet werkende apparatuur in werkplaats dadelijk in orde gemaakt
Ik heb met de Jong Caravans een zeer positieve ervaring, De service is uitstekend, en men is altijd bereid om problemen na alle tevredenheid op te lossen.
Met een onverwacht en onwelkom probleem met mijn aanhanger gebeld naar de Jong Caravans. Te woord gestaan door een zeer vriendelijke dame. Ik kon gewoon even langs komen. Ter plekke geholpen door een even klantvriendelijke baliemedewerker. Het mankement werd eigenlijk gelijk na aankomst verholpen. Niks dan lof!
Het bedrijf houdt zich perfect aan de afspraken. Ik had zelf beter moeten onderhandelen over de prijs van de caravan.
Najaar 2017 de Campooz bekeken bij de Jong. Destijds niet alle vragen kunnen beantwoorden over de Campooz die wij hadden. Via beurs Campooz gekocht en door de Jong op laten leveren. Contact duurde echter heel lang vanuit de Jong voor de offerte, zelfs Campooz heeft er nog achteraan gebeld bij de Jong om ons te contacten. Bij contact afgesproken om de vouwwagen half april op te leveren. Bij contact 2de week april bleek dat er weinig opties nog waren om op te halen rond half april. Dus dat werd in onze agenda schuiven om m dan in de middag op te halen voor ons meivakantie, omdat we m anders niet op tijd zouden hebben. Bij oplevering werd de Campooz uitgeklapt. De stokkentassen geopend, echter door het eruit halen van stokken kreeg hij het niet meer fatsoenlijk terug. Met als gevolg, al een gaten in de stokkentas door het schuiven over de grond met de punt door het doek heen. Vervolgens uitklappen op de straat zonder er wat ander te leggen. Gevolg al krassen op de pvc vloer aan onderkant en ook door schoenen binnen. Het was duidelijk dat hij niet wist hoe eea moest qua opzetten en inklappen al helemaal niet. Ter plekke werden de YouTube filmpjes vab Campooz erbij gepakt. Het moge duidelijk zijn dat ik verwacht dat men netjes met spullen van een ander omgaat. Het is een fikse aankoop voor ons waarbij dus nu al gebruikssporen gevormd zijn alvorens we m zelf in gebruik hebben gehad. Als je iets verkoopt hoor je er ook kennis van te hebben, en hoor je netjes om te gaan met spullen.
de Jong Caravans is een prettig en toegankelijk bedrijf met een prima assortiment en service.
Zeer klantvriendelijk, ruim de tijd nemen, afspraken correct nakomen.
Echt geweldig en heel vriendelijk
Zeer tevreden met dit bedrijf . onze caravan ingeruild en een mooie andere gekocht.
we zijn prima geholpen. De verkoper (Hans) nam alle tijd voor ons. Ook bij het ophalen van de caravan werd alles goed uitgelegd. Ook snelle beantwoorden van vragen via de mail was erg prettig. Wat ik van deze enquete lastig vind, is dat voor mij niet helder is wat er met de gegevens gebeurt. Doordat om mijn naam en woonplaats wordt gevraagd, lijkt het alsof het op jullie site geplaatst wordt als referentie. Dit voelt niet prettig. Als ik op akkoord druk, dan verschijnt er even een heleboel tekst (nodigt niet uit tot lezen) en vervolgens is het verdwenen. de link doet het daarna niet meer. Tip: duidelijk in tekst bovenaan zetten in het kort wat jullie met de gegevens doen.
Uitstekende ervaring. Laat opgekomen wensen worden heel snel in orde gemaakt.
Positief, vonden het attent om de kerstdagen een kerstgroet te ontvangen.
Bernard Veurink prettig mee te werken en open over de status van de camper. Geen verassingen en documentatie was compleet en correct, inclusief de rekeningen. Robert Jan duidelijk bij de aflevering en loste tevens een paar kleine problemen op. De policy om op maandag niet open te zijn (ook niet bereikbaar via de telefoon) verdient een heroverweging door management.
Industrieterrein De Netelhorst 1
8051 KE Hattem