Top service

Altijd goed advies en vriendelijke service

heel goed

volgens afspraak uitgevoerd

Zeer vriendelijk

Goede uitleg en zeer veel ervaring

Prima geregeld

Goed geholpen

Vriendelijke medewerkers, goede service

Perfecte service

Door een schadeherstelbedrijf veroorzaakte discussie heeft Garage Jongen goed bemiddeld en de APK toch succesvol kunnen verlengen zonder extra kosten

Vriendelijke, open en eerlijke mensen

Ik mocht verschillende proefritten maken. Er werd totaal geen druk op me gelegd om te kiezen Er werd naar me geluisterd wat ik wilde Super ervaring gehad, voelde me zeer op.mijn gemak

Gewoon goed

Ik word altijd netjes en goed geholpen.

goed bezig geweest en goed meedenkend vermogen

auto is weer prima bijgehouden en waar het echt nodig was onderdeel vervangen, goed meedenkend vermogen (ook financieel gezien).

Goed geholpen

Luisteren en eerlijk advies geven .

Uitstekende service

Goede prijs-kwaliteit verhouding en duidelijke informatie van de werkplaats wat er gedaan is.

geweldig

zeer tevreden, niet alleen zijn deskundig maar ook op sociaal vlak uitstekend

Super, zoals een BCS betaamd en dan nog nét ietsje meer!

Altijd al graag bij BCS gekomen. Goede service, maar bij Henk Jongen gaat dat nog een stukje verder. Qua agenda doen ze er alles aan zsm in te plannen, geweldig uitgebreide uitleg bij reparaties en onderhoud én zeer kundig en vriendelijk personeel.

Goed en betrouwbaar

In de loop der jaren al zoveel auto's gekocht bij het gezellige familie bedrijf. Nog nooit problemen gehad, alles wordt meteen opgelost of zo snel mogelijk. Nu met de nieuwe Yaris cross hebben wij hopelijk ook weer heel veel rijplezier. Personeel ook altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Top bedrijf

Prijs, kwaliteit en service

30 jaar geleden bij Henk een auto gekocht. Financieel ieder jaar weer een goedkoop autootje. Henk matste me iedere keer weer. Ik heb hem toen toegezegd ook te zullen komen voor de aanschaf van een duurdere auto en dat doe ik nog steeds. Het is, net als bij Henk, fijn zaken doen bij de gebroeders Jongen.

Perfectionisme op alle gebieden

Voor iedereen die dit leest en twijfelt, GA HIER ABSOLUUT HEEN. Een echte vakgarage waar kennis en service in overvloed aanwezig zijn. Ik heb hier een prachtige auto gekocht en deze is is beter afgeleverd dan dat ik hem in de showroom heb gezien (hij was nog gepoetst!). Snelle communicatie en snelle levering. Service zoals het hoort dus!

Prima, kundig personeel en altijd vriendelijk

Ik Ben goed geholpen

Heel tevreden

Altijd vriendelijk en zorgzame personeel

Bij Jongen wordt je altijd goed ontvangen

Professionele mensen die op elk moment voor je klaarstaan en je weer goed op weg helpen.

Vriendelijk, en goede uitleg van de kosten.

Goede service en kwaliteit.

Je wordt goed op de hoogte gehouden en en betrouwbare en snelle service.

Goed geholpen. vriendelijke mensen.

Prima ervaringen. Reeds 13 !! auto's hier gekocht en in onderhoud.

Alles keurig

Precies volgens afspraak , fijn

Super service voor een super prijs

Altijd aandacht voor de klant. Duidelijke uitleg, vriendelijk personeel. Gewoon een heel fijne garage.

zeer betrouwbaar prettig bedrijf

Op alle manieren wordt door medewerkers van de garage meegedacht om problemen op te lossen. Ze zijn bescheiden, aardig en deskundig.

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond