Goede uitleg

Ik had een vraag en er was een goede uitleg gegeven .balen alle tijd voor mij.

Altijd goede service

Wordt altijd gebeld voor de kosten dus geen verrassingen

Zie onder

Ik ben netjes en correct geholpen en kreeg een duidelijk antwoord op mijn vragen.

Snel en betrouwbaar

Snel en goede kwaliteit

Super service, fijne communicatie; een topervaring!

Zeer prettig geholpen door Frank. De auto was keurig en in perfecte staat. Er werd meegedacht om de auto in een zo goed mogelijke staat voor mij af te leveren en dat is zeker gelukt. Deze garage is zeker een aanrader!

Geweldige service, bekwame- en vriendelijke monteurs en ee

Een geweldige service, bekwame- en vriendelijke monteurs en een auto die na een APK en grootonderhoudsbeurt weer als een "trein" over inter- en nationale wegen loopt.

Goede service. En maken altijd tijd voor je

Ja goed. Altijd duidelijk uitleg van de reden

Snel geholpen, scherpe prijzen en erg klantvriendelijk.

Geweldig!

We zijn zeer goed/gezellig ontvangen. Alles is netjes uit gelegd. We hebben 2 proefritten mogen maken in 2 verschillende auto's. En als klap op de vuurpijl werd me de optie geboden om de auto in de door mij zo gewilde kleur te laten wrappen. Resultaat mag er wezen! Dank voor de goede service en het meedenken.

Gewoon goed

Gewoon duidelijk en goed, met zorg voor auto

Klantvriendelijk, kwaliteit.

Mijn eerste ervaring omvat; duidelijk uitleg, bij reparatie groter eerst een telefoontje voor de bevestiging, ook hier is afspraak is afspraak!! Gedegen kwaliteit en kunde in de werkplaats medewerkers zijn betrokken en vriendelijk .

Een hele goede service

Mijn auto had een apk keuring met klein onderhoud ze belde mij op wat de gebreken waren of ze dit mochten uitvoeren de service is daar top

Hele goede ervaring, fijne garage/verkoper

Klanten worden rustig benaderd en volledig geïnformeerd. Fijne manier van een auto aanschaffen.

ben zeer tevreden met het geheel.

Toppie

Zoals altijd weer duidlelijk in communicatie, auto weer netjes op tijd klaar. Top!

zeer behulpzaam vriendeliijk ,

zeer vriendelijk ,behulpzaam en meedenkend ,meteen een mooie auto gekocht ,en kreeg er ook nog een lekkere taart bij. TOPPI

Fantastisch

Goede service en advies, ga zo door! Dan blijven we nog lang klant.

Vakkundigheid staat hoog in het vaandel

Op één dag, onderhoudsbeurt, A.P.K, en wielwissel uit laten voeren. Had gedacht dat het langer zou duren. Maar voor hun lunchpauze werd ik al gebeld dat de auto weer opgehaald kon worden. Hartstikke bedankt voor jullie GEWELDIGE service & klantvriendelijkheid. 't Is dat we nog jaren met deze auto door kunnen rijden, anders wist ik wel waar wij onze volgende auto zouden kopen. En dan dat onderhoudsplan is ook een hele goede keus.

Hele fijne mensen

Netjes opgevangen,ook netjes bellen,wanneer er iets is wat extra moet,maar ook wat absoluut nog niet hoeft.! Ik ben blij dat er zo'n garage bij mij in de buurt is. En niet schroom om iets te gaan vragen

Zeer tevreden over ontvangst , uitvoering van onderhoud ,advies wat ik wel en niet moet/kan doen , service .

Je wordt op een nette en vakkundige manier geholpen

De showroom ziet er verzorgd uit. We werden vriendelijk te woord gestaan, en kregen een prima inruilprijs voor onze Opel Mokka. Ook kregen we uitgebreide informatie over de Toyota die wij hebben gekocht.

Denkt met de klant mee

Geeft bij reparatie aan wat er moet gebeuren en een prijsopgave.

Heel goede service en vriendelijkheid

Eerlijke garage, goed werk, fijne mensen, goede service.

Prima zaak, uitstekende service, betrouwbare auto’s

Wederom bijzonder goed geholpen en geadviseerd. Komen hier al jaren en nog nooit iets vervelends meegemaakt. Altijd perfect geholpen.

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond