Garage Jongen gaat qua service ver buiten wat je kunt verwachten van een garage!

Jongen is erg lang bezig geweest met het zoeken naar het probleem met de airco. Gedurende die periode werd ik op de hoogte gehouden en mocht ik gebruik blijven maken van een leenauto. Ondanks dat het probleem niet direct kan worden verholpen, hebben ze alles in hun macht gedaan wat ze konden. To service!

Heel goed

Heel goed geholpen Zeer vriendelijk Blij met de auto

Vriendelijke en juiste informatie over de reparaties en vervangingen die moesten worden gedaan.

Top bedrijf, top service

Staan altijd klaar, denken in oplossingen. Ik ben zeer tevreden.

Geweldige service!

Je wordt hier altijd vriendelijk geholpen. Al is het iets kleins, nemen ze altijd weer even de tijd voor je.

Top service en goede communicatie!

Voor het de eerste keer mijn auto hier laten maken. Erg goed bevallen en de auto was snel klaar. Communicatie is super en het is een vriendelijk bedrijf. Kom hier graag terug als het nodig is!

Weer snel geholpen.

Auto laten keuren terwijl ik er op kon wachten.

Zeer tevreden mbt aankoop en onderhoud.

Henk Jongen Auto's staat altijd voor je klaar. Of het nu om aankoop, verkoop of onderhoud gaat, ze leveren een fijne klantgerichte service! Ik heb het volste vertrouwen in Henk Jongen Auto's.

Een snelle en vakkundige vriendelijke service !!

Auto voor APK en grote beurt gebracht. Tussentijds op de hoogte gebracht van de werkzaamheden die moesten worden en er werd keurig gevraagd of ik instemde met reparaties en vervangingen. En (ook niet onbelangrijk) de reparaties en vervangingen zijn perfect uitgevoerd!

zeer tevreden

Niks af te keuren. zeer klantvriendelijk

Auto optijd klaar vriendelijke mensen en ook echt mee denkend

Betrouwbaar, hoge kwaliteit van werken, goede service

Al jarenlang vaste en tevreden klant.

Prima bedrijf zonder poeha

Met dochter auto gekocht. Na proefrit netjes te woord gestaan door verkoper Frank. Na bedenktijd en bezichtiging bij ander autobedrijf weer terug naar Helmond. Koop doorgezet en dochter rijdt nu een mooi karretje.

Leuke en professioneel autobedrijf met ruime keuze

Ruime keuze in aanbod, service van A tot Z.

Een autobedrijf zoals het moet zijn!

Vriendelijk meedenkend professioneel. Waar veel bedrijven en slechte naam hebben staan ze echt voor kwaliteit!

Gewoon goed

Autobedrijf Henk Jongen is gewoon een betrouwbare en fatsoenlijke garage. Informeren je compleet, doen geen onnodige dingen en staan je professioneel te woord.

Fijn thuis gevoel bij binnenkomst

Vorige week ben ik er een keer langs gegaan omdat er een bus voor de deur stond, ik ben er voor gaan kijken en het voelde meteen goed. Ik kan hem aankomende week al ophalen, alles net jes geregeld en snelle service. Ik zou aan iedereen aanraden om daar zeker een keer te gaan kijken voor een auto, betaalbaar en hele nette auto's hebben die staan. Alvast super bedankt, voor de snelle en goed service en ik ga er veel plezier aan beleven. Met vriendelijke groet klusbedrijf verbiest Ps: de cappuccino was lekker

Leuke deal gesloten bij aankoop nieuwe auto

Mooie deal kunnen sluiten met garage Jongen. Super vriendelijk benaderd en met deskundige blik gekeken naar de mogelijkheden.

Heel erg goed

Dit was mijn eerste onderhouds/apk beurt bij deze garage. Mijn ervaring is tot nu toe heel erg goed. De communicatie is goed.

Service zoals het hoort

We hadden een probleem met onze gekochte auto bij de firma Jongen. Na overleg met hun is het probleem op een prima manier verholpen. Heel professioneel en inderdaad service zoals het hoort. Grote pluim. Conny Knols en Chris Berends

Gemoedelijk, betrouwbaar en deskundig. Niets is te veel. Prettig onderhandeld. Helaas geen kopje thee of koffie bij het afsluiten van de order.

M'n auto is bij Henk Jongen in goede handen

Fijn om (in begrijpelijke taal) uitgelegd te krijgen wat er allemaal aan m'n auto gedaan is. Kreeg ook een kapot onderdeel te zien (waar ik geheid fikse getrubbel mee had gekregen als ik ermee had doorgereden). Samen met nog enkele extra adviezen was dit (zoals ik al enkele jaren gewend ben) weer een fantastische service. Waarvoor dank

Zeer vakkundig en snel handelend autobedrijf

Zeer service gericht, zelfs in vakantietijd helpen ze je vooruit. Behandelen je auto of die van hun zelf is.

Super service

Nieuwe auto gekocht. Bij inleveren van mijn "oude" auto, volledig eerlijk oordeel. Niet wat wij wilden horen, omdat zij denken dat de auto schade heeft gehad. Maar dat was ons niet bekend (had deze auto net 7 maanden, en zelf geen schade gereden, en ook niet gezegd door de vorige eigenaar). Maar na alle punten die ze hiervoor aandragen, kunnen we wel snappen dat ze hieraan denken. Een teleurstelling, maar wel open een eerlijke communicatie. En daar hou ik van. Toen we de volgende dag terug zijn gegaan om toch te gaan voor onze nieuwe auto, werd er toch nog wat tegemoet gekomen. Top. Bij het afhalen, alles in orde. Nieuwe laadkabels (voor laadpaal én 220v kabel). En tot slot nog een super lekkere vlaai mee naar huis.

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond