Staan altijd voor je klaar.

Al jaren klant bij deze garage. Niet zoals bij een dealer waar je met een kop koffie moet wachten op je auto maar gewoon de werkplaats inlopen en een gesprek met de monteurs. Ze denken altijd met je mee om een oplossing te vinden. Laatst een andere auto aangeschaft via dit bedrijf. Geen contract ondertekenen maar een handdruk volstaat. Gewoon goed volk.

Prettig en open communicatie . Geen poespas of mooie praatjes. Eerlijke informatie.

Wij zijn door Bob geholpen. Direct een open en eerlijk gesprek over het voortuin . Ook duidelijk en helder als het gaat over de inruil. De levering door vader Jan was gemoedelijk prettig en gastvrij. Ik zou persoonlijk bij de levering iets meer aandacht geven aan de introductie van de auto. Het bedrijf ademt Volvo, dus een korte uitleg zou hierin niet misstaan. Ook al weet de koper hoe het product in elkaar steekt. Dan is de service compleet .

Kwaliteit eb oor voor de klant

Niks te klagen, alles duidelijk en eerlijk.

Uitmuntende service

Mijn auto hier gekocht 3 maanden terug. In die drie maanden al twee keer de ANWB bij mij voor de deur gehad ivm niet willen starten van de auto. De man van de ANWB raadde mij aan om de garage te bellen voor een andere accu. Op zijn advies gebeld en toen ik daar twee dagen later kwam bleek de bestelde accu niet te passen. Ter plaatsen is toen een andere accu gehaald en omgewisseld met mijn oude accu. Nu kan ik zonder problemen op vakantie gaan zonder dat ik straks weer problemen heb met het niet willen starten van mijn auto. Wat een geweldige service, alles viel onder de garantie die ik kreeg bij aankoop van mijn auto.

Altijd goed

Prima service!

Heel goed en prettig

De koffie staat altijd klaar, vriendelijk personeel en goede tarieven, Ik kom graag terug

Betrouwbaar en persoonlijk

Autobedrijf waar kwaliteit wordt geleverd en met uitstekende service.

Prima Service

Goed en snel geholpen goed van te voren geïnformeerd.

Bought a Volvo

I've recently bought a Volvo V40 D4 from Kager Auto and took it on wheels to Romania. Drove around 2300km without any problems. The car drivers and looks as described. Very pleasant to drive. They are also very transparent about everything. Any questions you have they will answer without hesitate. Very friendly and polite employees, well informed and nice to do business with them. Would definitely recommend and be sure that they will take care of their customers.

Nette,garage met heel vriendelijk personeel,word altijd heel netjes geholpen

goede service

staan geliojk klaar bij een probleem vriendelijkheid te top

Niks gien grappe. Gewoon Goed.

Prima volk Niks mis mee ! Gelukkig nu ik een Daihatsu bezitter ben is er een ECHTE dealer in Lutjebroek ( mijn geboorte dorp ) Best tevreden ( nog een echte dorps garage ) GIEN POESPAS OF ZUKS !!!!!!

Klantvriendelijk en bekwaam

Er wordt goed met je meegedacht om de juiste auto te kiezen. Vriendelijk te woord gestaan en verstand van zaken. Een uitstekende keuze gemaakt

Dorpsgarage met goede service.

Ik heb hier mijn auto gekocht met inruil van mijn oude auto. Ik kreeg een mooie prijs voor mijn auto en de nieuwe auto kreeg ik voor een geweldige prijs. Ook de service is geweldig, er waren nog wat dingetjes die ik miste en er was iets stuk. Dit werd keurig opgelost. Niets dan lof.

Al jaren heel Vertrouwd

Ik kom hier al jaren en dat zegt genoeg denk ik . ik ben zeer tevreden

Snelle en goede service

Fijne mensen, met goed verstand van zaken

Top dienstverlening en snelle service

De eerste auto die wij hier kochten. We werden vriendelijk en professioneel te woord gestaan, en we hebben er een zeer goed gevoel over. Wellicht, als deze auto (tweedehands maar nog in prima staat) nog een tijdje mag rijden, komen we in de toekomst graag terug voor de volgende.

Goede wijn behoeft geen krans

Mijn 22 jaar ervaring is dat het team altijd klaar staat met raad en daad en de klant een top service geeft waarbij vriendelijkheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Zeer goede service.

Er werken vakkundige monteurs die je gelijk helpen. Je kunt er elk moment binnenkomen. Kortom top- service.

Al jaren prima ervaringen met deze garage. Wij rijden in een oude Volvo van 31 jaar oud , en dankzij deze garage is hij in staat van nieuw.

Snel en conform de afspraken.

Ik kon snel terecht. Prettig in de omgang. Gevoel van een dorpsgarage. Alles volgens afspraak.

Prima bedrijf

Mijn ervaring met is heel goed. Word altijd goed en snel geholpen.

P.J. Jongstraat 83

1614LB Lutjebroek