Afspraak is afspraak

Duidelijk en open met betrekking tot de uit te voeren werkzaamheden

Vakkkundig bedrijf

We worden hier altijd netjes, zo snel als mogelijk en goed geholpen.

Prima!

Tevreden klant.

super goed geholpen

fijn geholpen ,auto had een bijzondere storing ,dank jullie wel !

Goede service en vriendelijke medewerkers

Het probleem met onze werd keurig verholpen. En we zijn eerst gebeld over de mogelijke kosten. Omdat er flink gesleuteld moest worden. De kosten klopte redelijk met het vooraf vertelde bedrag.

Vaste klant na aankoop auto.

Nadat ik 2 jaar terug mijn auto heb gekocht bij auto bedrijf Kager, ben ik hier trouw aan gebleven voor alle onderhoudsbeurten en APK. Tijdens verkoop goed en duidelijk geholpen. Nooit het idee gehad dat ze mij iets wilde opdringen en verkopen. Bij de onderhoudsbeurten die ik tot nu toe gehad heb, waren zij open en duidelijk over de kosten die er aan zitten te komen. Bij het wisselen van 4 nieuwe banden kon ik ook zelf de keuze maken uit goedkoop, gemiddeld of dure banden. Zij bellen netjes voor ze van alles aan je auto gaan doen en dit enorm in de papieren gaat lopen. Ik kom hier “gelukkig” niet heel vaak want ik heb een prima auto gekocht waar weinig aan heeft gemankeerd. Maar zeker zeer tevreden voor de keren dat het nodig was.

top bedrijf

top bedrijf houd zich keurig aan de gemaakte afspraken onderhoud keurig verzorgd en altijd een leenauto

Top!

Goed geholpen door Jan Kager. De auto werd netjes afgeleverd met apk, grote beurt en 6 maanden garantie. Ben erg blij met mijn auto!

toppers !

vriendelijk te woord gestaan goede adviezen ,denken mee ,hele goede service, technische kennis in huis .storing snel opgelost ,ja echt top !Mannen bedankt en hele fijne feestdagen gewenst .

Vrienedelijk, en betrouwbaar .

Oplossing gerichte handelingen .

Na ruim 20 jaar kan een ieder aanbevelen om bij Kager een auto te kopen en ook het onderhoud te laten doen.

Perfecte service

Service dat mijn auto door Kager werd thuisgebracht.

Kundige monteurs

Al jaren vaste klant, oplossingsgericht en e de monteurs zijn kundigen netjes

Goede service, goede kwaliteit, goede prijs

Leuk vakkundig team!

Mijn ervaring is goed gedaan wat was afgesproken

Mijn ervaring is goed er gedaan wat was afgesproken. Vriendelijke en goede samenwerking gehad.

Bij Kager ben je geen nummer

Persoonlijke aandacht

zeer goede zaken gedaan

erg plezierig met de de eigenaar over de Mazda 6 gesproken we kwamen al snel tot een mooi en eerlijke deal ook na dat de auto een klein problemen had met het toerental wert dat meteen verholpen

Fijn dat de twee handvaten tegelijkertijd gerepareerd konden worden.

Volgende keer weer!

No-nonsense garage !

Vriendelijke ontvangst, prettige garage. Ik kom er eigenlijk alleen voor de APK van mijn 4x4 karretjes. Deskundige en vrolijke monteurs. Top!

Alles keurig afgehandeld volgens afspraak

Alles volgens afspraak gegaan. Blijf het een beetje vreemd vinden dat de gratis 20.000 km beurt gegebeurt is bij een km stand van 8.000 km.

Al jaren trouwe klant

GEWELDIG

ben enorm tevreden, advies reparatie en snelheid en prijs echt top

Kan niet beter !

Alleswordt perfect geregeld met persoonlijke aandacht.

Vlot en vakkundig

Ik had een accute (nog enigszins rijdbare) motorstoring en kon meteen terecht. Er werd vlot een diagnose gesteld en kon in overleg de voor mij gunstigste tijd mijn auto brengen voor het vervangen van het defecte onderdeel. Hij gaat weer als een speer! Fijne no-nonsense mensen.

Goede service, vakmanschap en betrouwbaar!

Al jaren voor onderhoud en APK en het resultaat is altijd een dikke tien.

P.J. Jongstraat 83

1614LB Lutjebroek