recent een auto aangeschaft. verder persoonlijk geen ervaring. zus van partner heeft ook bij Ketelaars auto aangeschaft enkele jaren geleden.
vriendelijk, deskundig, betrouwbaar, betaalbaar
Ik ben al jaren klant bij Ketelaars Auto\'s en als de ervaringen blijven zoals ze zijn, zal ik dat nog jaren blijven.
Misschien ben ik een zeikerd...maar er zat geen 20 liter brandstof in de tank..Ik rijd nu 1 :21 met de auto en toen ik hem ophaalde was de reikwijdte 120 km
al vele jaren goede ervaringen
Goed bedrijf. Voor de tweede keer een auto gekocht.
Prima garage! Klantvriendelijk en eerlijk.
Gewoon goede service!
klantvriendelijk,kennis van zake,open en eerlijk.
Betrouwbaar en persoonlijk. Ook na aankoop een zeer goede service.
Goede afspraken gemaakt over de prijs en gemaakte afspraken volledig nagekomen, de auto is netjes afgeleverd, zeer tevreden!
Altijd goede service
afspraken nagekomen snelle afhandeling
Klantvriendelijke en goede service
Garage met lange historie maakt betrouwbare indruk. Familiaire uitstraling is positief.
goede service, kunt altijd terecht wanneer er iets is met de auto. wordt niet voor de gek gehouden met de prijzen. goede afspraken.