Aanrader
Komt betrouwbaar over mijn ervaring met Ketelaars Auto's is als prettig ervaren.
Na een moeizame zoektocht bij verschillende garage/dealers, afgelopen dinsdag voor een auto voor het vrouwtje in huis.
Zeer teleurstellend om ter plekke aan te komen en wat anders aan te treffen dan wordt voorgeschoteld op internet. Na een rits van sterke verhalen te hebben aangehoord, besloten weer terug te keren (Rotterdam). Omdat Ketelaars auto's op de route viel toch nog even gebeld voor aankomst....
Het gesprek was een verademing, Joop kon alles vertellen over de auto er waren dus geen onduidelijkheden of onwaarheden want wat er eventueel op aan te merken zou zijn noemde Joop ook op maar was bereid dit te compenseren met de prijs of extra service.
Mijn interesse (enthousiasme) was weer gewekt.
Bij aankomst klopte het allemaal geen verassingen , na een testrit was ik aardig overtuigd vooral omdat Joop de plus en de eventuele min punten (za krasjes enz) wist op te sommen.
En had geen twijfels meer, ik heb er een nieuwe APK bij gekregen, wat puntjes werden ook nagekeken en gerepareerd waar nodig zoals de airco. En een kleine garantie op de motor voor 3 maanden wel tegen betaling.
Dit om wat extra zekerheid in te bouwen. Achteraf gezien niet nodig omdat ik voor pech onderweg verzekerd ben.
Hopelijk valt daar nog over te praten als ik de auto vrijdag kom ophalen.
Doordat de automonteurs van autotechniek Verhaeren in het pand ernaast zit, is het makkelijk communiceren en werken en krijg je als klant een duidelijk beeld,.
Tot nu toe goed gevoel aan over gehouden en als alles keurig wordt hersteld en de afronding goed is ben ik zeer tevreden ....wordt vervolgd na vrijdag meer