Uitstekend en service gericht
Gevoel van een betrouwbaar bedrijf waarbij Joop ook ons het vertrouwen heeft gegeven dat de klant centraal staat.
Goede service Klantvriendelijk
zeer goed,altijd vriendelijk en behulpzaam en snelle service als het nodig is.
Als vaste klant heb ik de afgelopen 30 jaar een uitstekende vertrouwensrelatie opgebouwd in de deskundigheid van het Autobedrijf de firma Ketelaars uit Veghel. Zowel bij alle reparaties, beurten alsook bij de aanschaf van intussen reeds 5 of 6 auto\'s was er altijd aandacht voor mijn persoonlijke wensen. Ketelaars denkt altijd mee welke auto voor jou de ideale is, in de prijsklasse die bij jou past. Kortom in die zin is de klant altijd Koning bij de firma Ketelaars. Ten allen tijde kun je een beroep op hen doen, ook bij telefonisch advies in het buitenland.
Super eindelijk een vertrouwd adres voor je auto te kopen en advies te vragen. Herman uit Vught
Heb mijn auto ingeruild en er een nieuwere voor terug gekocht. Een heel fijn bedrijf waar de klant koning is prettige baas Joop die goede informatie en meedenkt.
Zeer klantvriendelijk en deskundig. Het bedrijf denkt met je mee.
Wij zijn netjes en goed behandelt en hebben een goed gevoel over ketelaars auto s
Klantvriendelijk, deskundig voor een zeer redelijke prijs.
Klantvriendelijk net bedrijf , zeer nette occasions , met eigen werkplaats , vriendelijke eigenaar die ook de tijd voor je neemt .
prettig bedrijf met veel kennis.
Zeer vakkundig en klantvriendelijk
Zeer goede ervaring ondanks aanschaf goedkope tweedehands auto
Afgelopen week de 3e auto gekocht bij Ketelaars Auto\'s in Veghel , keurig afgeleverd met een nieuwe APK , twee nieuwe banden , ook de service na aankoop is geen enkele moeite , Joop hartelijk dank weer voor je goeie service 👍🏻👍🏻
Betrouwbaar!!!
Een vertrouwd adres. Ik heb vanuit het buitenland een auto besteld en werd keurig geregeld.