Geweldig !!^

Prima en goede voorlichting 🖐👍

Behulpzaam en betrouwbaar

We hebben al meerder auto’s gekocht en ingeruild dus al een aantal jaren bij de firma Klaassen. We hebben altijd goede ervaringen gehad en zijn altijd zeer vriendelijk geholpen maakte niet uit hoe lang het twijfelen en gesprek duurde. Ik zou zeggen probeer het zelf eens👌🏻

alles wat er aan onze auto is gedaan zijn wij zeer tevreden

betrouwbaar bedrijf

Hier word je vrolijk

Wat een plezierige ervaring om in contact te komen met de verkopers van de occasions, wij hebben een Subaru XV gekocht die mooi gestald stond in de showroom. Rustig en plezierig geholpen met persoonlijke aandacht, onze auto konden we inruilen best overeengekomen. De aflevering was prima verzorgd! Kom graag nog s terug. Zo tevreden, ga zo door beste mensen.

Zeer betrouwbaar en nette garage. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Niet opdringerig. Zeer relaxed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een topoccasion van Klaaysen Auto\'s. Nadat de vorige auto total loss was verklaard, waren we op zoek naar een auto die echt bij ons past, zeker met een kleine dochter in ons gezin. Maar, aangezien wij niets van auto\'s weten, blijft het kopen van een tweedehands auto een risico. Maar: We zijn goed en eerlijk geadviseerd en hebben een occasion die nog steeds rijdt alsof ie nieuw is. Dank dank!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jarenlang trouwe klant voor onderhoud, na een kop staart botsing, was onze auto economisch Total loss, direct Klaaysen gebeld, dezelfde dag na overleg met Jerry andere auto gekocht, schade afwikkeling en afspraak met expert hebben ze overgenomen, we blijven zeer tevreden over hen. Ze zijn eerlijk, niet duur en heel klant en service gericht. Ze staan altijd voor je klaar met antwoorden op vragen, onderhoud apk etc etc.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren auto\'s gekocht hier en service blijft top van verkoop tot werkplaats en receptie top bedrijf

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk personeel. Wordt altijd goed geholpen.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

als je de deur binnenkomt overvalt je het gevoel van thuis zijn in je eigen garage. alles voelt vertrouwd aan en niets is gekunsteld. eerlijke verkoper die je geheel niets aan probeert te smeren maar gewoon samen met jou kijkt naar jouw wensen en mogelijkheden. fijne garage, lekker gewoon en voorzien van state of the art occasions. met behulp van piet een schitterende subaru brz gekocht en eerlijk piet, als ik ooit nog een andere wagen koop hoop ik dat je nog steeds bij klaaysen werkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een zeer fijne ervaring met klaaysen auto s. Het personeel is vriendelijk,behulpzaam en eerlijk. Een leuke spontaane verkoper die meedenkt met de klant. Afspraak is afspraak. Kunnen nog een hoop bedrijf van leren!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zoveel auto\'s al gekocht hier nieuw blijft gewoon top bedrijf met top mensen nu de auto gekocht van Piet..........topper ga zo door samen met jerry en rest team toppers mensen ga eens langs voor kennismaking en bakkie koffie en ik weet zeker dat ze je kunnen helpen aan je volgende auto en dat je net zo tevreden klant word als dat ik al jaren ben

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gezocht en gevonden bij Klaaysen, een Suzuki Grand Vitara 2.4 Exclusive Automaat. Wel vanuit Limburg 200 km\'tjes rijden maar was de moeite waard. Zeer klantvriendelijke ontvangst en na een proefrit en uiterst gezellige onderhandeling/ gesprek met Piet overgegaan tot aankoop. Een defect interieuronderdeeltje is nagestuurd en een via dealer in de buurt opgelost. Afspraken prima nagekomen. Na een vakantie uitje bleek er een olielekkage te zijn en ook deze is super opgelost via een opdracht aan de dealer hier in de buurt. Ik zeg: \"Super service\". Afstand t.o.v. aankoop hoeft dus geen enkel probleem te zijn met zo\'n service. Zeer blij met mijn Vitara. Zou zo weer naar Wezep rijden om er een auto te kopen :).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit bedrijf heeft een goede indruk bij ons gemaakt. Er is genoeg tijd voor de klant met al zijn vragen. Er is ruimte voor een goed advies en er wordt een eerlijke handel gevoerd. Kortom; wij zijn dik tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben in augustus een nieuwe Mitsubishi ASX aangeschaft en zijn op een zeer prettige wijze geholpen door verkoper Piet. We rijden er inmiddels zo\'n 2 maanden mee en hebben veel plezier van de auto.

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig bedrijf om klant ijte zijn. Medewerkers vriendelijk, behulpzaam en vakkundig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs een Audi gekocht bij Klaaysen Auto\'s. Communicatie via mail is ervaren als prettig en snelle reactie. Bereid om mee te denken in de persoonlijke situatie en wensen. Mede door dit goede gevoel vanuit maastricht gaan bezichtigen. Auto was precies zoals vermeld \'\'nieuwstaat\'\' , dus de koop was snel rond. Al met al een prettig ontvangst in alle vriendelijkheid. Kortom bij de volgende aankoop kijk ik toch weer even stiekem op de occasion site!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

qwa auto.s een dikke 10 echt super .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aanschaf gebruikte auto, professioneel geholpen, vakkundig advies gekregen en hartelijk ontvangen voor een uitgebreide testrit. Zeer plezierig geholpen en alle afspraken zijn nagekomen. Een bedrijf dat ik iedereen kan aanraden. Eerlijk, no nonsens, meedenken en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De medewerkers zijn stuk voor stuk vriendelijk en behulpzaam. Omdat wij wat verder weg wonen mogen we altijd als de auto een beurt krijgt in de kantine wachten onder het genot van een kopje koffie en de krant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd beschikbaar bij een spoedreparatie; regulier onderhoud wordt nauwgezet uitgevoerd; vragen worden deskundig beantwoord; behulpzame medewerkers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klaaysen Auto s b.v. een bedrijf dat altijd voor je klaarstaat je hoeft je maar te melden met wat voor een probleempje ook en je wordt geholpen,met een lach . ik vind het een prima garage (voor de auto en zijn eigenaar)

4 sterren: goede service, goed behandeld

bij dit bedrijf heb ik een demowagen mitsubishi ASX gekocht. De inruilprijs voor mijn Colt was erg goed. De verdere afhandeling van de koop is prima door de fa. Klaaysen verzorgd. Voor onderhoud van deze auto kon ik terecht bij mijn Mitsubishi garage in Venlo.

Clematisstraat 53

8091VJ Wezep