5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is inmiddels 2 jaar geleden dat wij kennis hebben gemaakt met Klaaysen Auto\'s B.V.. Wij hebben bij dit bedrijf een Mitsubishi Space Star gekocht. De koop verliep op een uitermate plezierige wijze en ook al onze vragen daarna werden deskundig en zeer plezierig opgelost. Wij ervaren dit bedrijf als eerlijk, betrouwbaar en deskundig. Iets wat je tegenwoordig niet vaak meer tegen komt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds 2 jaar ben ik klant bij Klaaysen Auto\'s. En ben erg tevreden over de service van dit bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kan kort zijn: NIETS DAN LOF !!! Was tot 2008 altijd mijn eigen beunhaas, omdat ik \'garages\' altijd te duur vond.... Bij Klaaysen moet natuurlijk óók \" de kachel branden\' , maar nog nooit zo\'n positief \'meedenkend\' bedrijf meegemaakt als het om kostenbeheersing gaat voor de klant ; met een service, die eigenlijk niet meer van deze tijd is, maar uit vervlogen tijden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijk personeel men wordt snel geholpen en kleine reparaties worden tussen door verholpen,als dit mogelijk is ben al jaren bij deze garage ,en zal niet zo snel overstappen naar een andere

4 sterren: goede service, goed behandeld

heel vriendelijk personeel wordt snel geholpen als het lukt worden kleine reparaties tussen door verholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Telefonische afspraken worden altijd zeer correct nagekomen.. Tijd is tijd! Ook al kom je van Terschelling. Een eventuele leenauto is altijd beschikbaar en staat klaar om onze wachttijd aangenaam te maken en enkele boodschappen te doen. Prima behandeling waarvoor onze oprechte dank.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben al vele jaren klant bij klaaysen, maar de service is nog steeds optimaal.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De auto is zo goed dat een garage over bodig is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

de service is altijd goed het personeel zijn werk goed doet de koffie staat altijd klaar daarom is het fijn om bij een goeie Daihatsu dealerte zijn

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Via de site een afspraak gemaakt, per mail bevestigd. Nog eens extra gevraagd of er op het gewenste moment en vervangende auto beschikbaar was, daar een tweede bevestigende mail over gekregen. Wat bleek? Net als de beurt daarvoor wéér niets geregeld... Waardeloos. Gelukkig dit keer niet ongevraagd reclame op de auto geschroefd...

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

onze ervaring met dit bedrijf is zeer goed zij staan altijd direct voor ons klaar met wat voor een probleem ook

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaring is , de klant vriendelijkheid ,je word netjes te woord gestaan ,voor eventuele kleine reparaties helpen ze direct en dat vind ik wel wat waard . En de koffie staat altijd klaar .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een super bedrijf goede service goed advies ze hebben ons super goed begeleid bij onze problemen die we hadden met onze pas aangeschafte auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb mijn Subaru Forester nu ruim 4 jaar, wel eens gedacht aan de benzine versie maar ieder keer ik kan maar geen afscheid van mijn dieseltje nemen. Ook wel eens naar een andere onderhoudsadres gegaan maar was dan toch niet echt tevreden.Dus voor mij zijn jullie het adres voor onderhoud en een prima service, en jullie blijven kontakt houden super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Waarschijnlijk al 25 jaar of langer ben ik klant bij de firma Klaaysen. Eerst met de koop van diverse Daihatsu\'s en toen die niet meer geleverd konden worden in Europa, ben ik overgestapt op een Mitsubitshi Space Star. Dit vanwege de goede service en vriendelijkheid van de medewerkers. Ik kom uit Zwolle, maar vind het plezierig om een garage te hebben om een auto te kopen waar ze je kennen. Ook voor onderhoud en reparatie ga ik graag naar Klaaysen in Wezep.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben van 3 andere garages bij Klaaysen gekomen en wordt al vele jaren goed en vriendelijk geholpen. Ook hun flexibiliteit waardeer ik

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service, vakbekwaam en klantvriendelijk, laagdrempelig famillie bedrijf!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een fijne garage met goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundige medewerkers die kwalitatief goed werk afleveren . En dit alles in een vriendelijke sfeer. En dit allemaal voor redelijke prijzen. Top bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk personeel, vooraf prijsopgave, werkzaamheden goed uitgevoerd

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Supper bedrijf heeft mij echt uit de brand geholpen

Clematisstraat 53

8091VJ Wezep