Snelle en goed service, zeer vriendelijk je bent absoluut geen nummer en men denkt met je mee een echte AANRADER
Omdat ik voor de eerste keer mijn auto voor een servicebeurt heb gebracht heb ik er een goed gevoel bij. Vroeger bemoeide ik me nooit met het onderhoud van de auto. Dat deed mijn man altijd. Nu moet ik het zelf doen. Als ik een vraag heb kan ik altijd bellen. Ik ga vier sterren geven misschien geef ik volgende keer wel vijf sterren omdat ik geen vergelijk heb.
Top service
Goede garage vriendelijk personeel en snelle service.
Goede garage
Zeer vriendelijk ontvangen en geholpen , ook met het maken van een afspraak zeer vriendelijk en accuraat
Je word netjes geholpen. En vriendelijk personeel. Goede service
Hele goede service.
Garage Klein is eerlijk, betrouwbaar, vakkundig, levert kwaliteit voor een goede prijs en geeft een bijzonder goed gevoel.
Altijd behulpzaam, bij kleine mankementen word je meestal gelijk geholpen. Persoonlijk. Reël, deskundig.
Hebben verstand van zaken. Geven goede adviezen. Luisteren ook naar ervaringen van hun klanten.
goede ervaring je word prima geholpen problemen worden opgelost
Ik hoef nooit te wachten, wordt altijd gelijk geholpen. Nooit een ongetogen woord.
Afspraak is afspraak en kan altijd terecht.
Staan ten alle tijde klaar voor je , het is een top garage
Prima service,
Zeer klantvriendelijk en goede service.
Zeer fijne en betrouwbare garage. Beide auto’s in onderhoud, altijd en duidelijke afspraken.
Aan te bevelen garage waar je deskundig wordt geholpen door vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteit is dik in orde.
Goede garage waar met je meegedacht wordt. Kom er daarom al enige jaren.
Ik geef nooit reviews maar maak hiervoor een uitzondering.
Wij kunnen ons geen betere garage wensen!
Uitstekende garage. Mijn opa kocht ooit bij garage Klein zijn Toyota Corolla. Die auto rijdt nog steeds soepel. Met plezier ben ik nu ook klant. Ik ervaar prima service voor een eerlijke prijs. Bovendien zijn ze altijd in voor een praatje.
Gemeenelandsweg 57
1779GC Den oever