Uitstekend.
Nu 2 jaar klant en altijd zeer professioneel en prettig geholpen. Onze Auris hier tweedehands gekocht en daarna altijd in onderhoud gehad. Het is een familiebedrijf en dat merk je duidelijk als klant. Altijd het juiste aanspreekpunt en korte lijnen.
Ik heb een wat uitzonderlijke auto in onderhoud bij deze garage. Bij aankoop was er sprake van achterstallig onderhoud. Stap voor stap maken ze er weer een betrouwbare toekomst bestendige auto van. Alles in overleg en kundig uitgevoerd.
Zeer zeker aan te bevelen
Super goed en netjes geholpen en ook gebeld worden als er grotere mankementen er zijn
In lunchpauze was ik bij de fa. Klein. Omdat ze nog niet klaar waren werd mij gelijk een kopje koffie aangeboden.
Niks meer aan op te merken. Ik ben zeer tevreden!
Bij de laatste onderhoudsbeurt bleken de voorbanden raar afgesleten te zijn. Ze hebben de wielen opnieuw uitgelijnd en de banden vernieuwd. Keurig uitgelegd wat er aan de hand was met de auto. Prima service.
Altijd vriendelijk! De werkzaamheden worden keurig besproken, uitgevoerd en uitgelegd.
Klantvriendelijk, servicegericht en een goede expertise.
Snel,vriendelijk en deskundig!
Niet in woorden uit te drukken: geen woorden maar daden!
Wordt altijd meteen netjes geholpen en denken altijd goed met je mee!
Vriendelijk en meedenkend plus een goede service.
Sinds ik mijn eerste auto kocht ben ik al klant bij klein en ben ik altijd zeer goed geholpen in het uitzoeken van een auto en daarnaast ook de onderhoudsbeurten en apk’s werden perfect uitgevoerd. Altijd ik het verwisselen of vervangen van onderdelen in overleg en dus nooit voor een verrassing komen te staan. Al met al een vak garage met klantvriendelijkheid en aandacht.
Goede service en lekker dichtbij!!
Xxxxxx
Altijd snel aan de beurt, ik word naar mijn werkgever gebracht en na het onderhoud wordt de auto ook weer bij mijn werkgever gebracht. Grote klasse.
Vertrouwen is een groot goed en dat wordt hier niet gebroken!!
prima advies als nodig is en vakkundig gemaakt prima garage
Vriendelijk, duidelijk qua communicatie, goede service. Worden altijd zeer goed geholpen.
Persoonlijke benadering door personeel en een service beurt aan de auto die betrouwbaar en met deskundigheid tot grote tevredenheid uitgevoerd is.
Ik lever de auto in om de winterbanden te wisselen en ga wandelen. Als ik terug kom is mijn echtgenoot gebeld over de onderhoudsbeurt. Die is er kennelijk tussendoor geslipt. De auto staat klaar,gewassen! en de onderhoudsbeurt is gedaan.
Snelle, professionele en vriendelijke service!!
Gemeenelandsweg 57
1779GC Den oever