Super service

Op weg naar Spanje, 150 km onderweg, kregen we te maken met een raar geluid bij de wielen van de Audi A6. Berth gebeld en hij gaf het advies om rustig terug te gaan rijden. Zondagochtend stond hij al om 09.00 uur bij ons op de stoep voor een proefritje: bleek een wiellager te zijn. Vervolgens konden wij de auto maandagochtend brengen en deze werd meteen gerepareerd. Een paar uur later konden we weer op pad en hebben genoten van een heerlijke vakantie. Nogmaals dank Berth!

Is een bezoek 100% waard

Zeer goed ontvangen je voelt je welkom en ze komen hun afspraken na geen gezeur Komen zeker terug

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vriendelijke en professionele medewerkers. Goed en eerlijk advies. Kom er al bijna 15 jaar tot volle tevredenheid.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

geweldige ervaring bij koop en altijd goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK