Goed.
Ik ben er pas één keer geweest. Dus ik kan er nog niet veel over zeggen maar tot nu toe ben ik er heel positief over.
De garage is gewoon goede kwaliteit en service
Bij nood wordt direct geholpen !
Als we bellen kunnen we ook altijd direct terecht.
betrouwbaar, vakkundig, goede prijs/kwaliteit verhouding, bereikbaar, goede communicatie, vriendelijk
Goede en snelle service. Klantvriendelijk.
Prettig.
De uitlaat liet los om ca 11 uur. Gelukkig niet ver weg, dus ik koos ervoor om de garage te bellen. De auto kon meteen gebracht worden (na pechhulp ter plekke!) . De volgende ochtend kon ik hem weer ophalen. Ik kreeg een leenauto mee. Geen kosten.
ok
Goede en nette service, alles in overleg!
Prettige omgang en goede service.
Prima Prima
Voor een onverwachte reparatie nemen ze eerst contact op met de klant.
Een garage met een goed instelling, gewoon zoals het moet
De vraag over de autoradio is nog niet beantwoord. Vandaag 4 sterren.
Zeer prettig.
je wordt altijd vriendelijk en snel geholpen
Prima, vlot en directe service
Victor en zijn medewerkers voelt als een team,deze sfeer mist je bij grotere bedrijven.
Afspraak gemaakt en bij aflevering auto werd mij verteld dat het iets langer kon duren dan gebruikelijk. Gewoon nieuwe afspraak gemaakt, geen centje pijn... Op de dag van afspraak de welbekende rode fiets meegekregen en na 2 uur was de auto weer klaar!
Bij deze garage wordt je goed en duidelijk geholpen. Kortom een garage die je nooit zal teleurstellen.
Goede garage en betrouwbaar in het vervangen van onderdelen.
ik heb geen enkel verstand van auto's, maar mijn gevoel zegt dat ik eerlijk en betrouwbaar en snel behandeld ben, bovendien zijn er goed zichtbare corona regels, die ook goed nageleefd worden.
Thorbeckestraat 117
7141 TZ Groenlo