We worden goed geholpen door vakkundig personeel. Altijd vriendelijk
Ben al klant vanaf het moment dat ik mijn eerste auto kocht.
Altijd bereikbaar. Vriendelijke mensen en helpen je altijd.
Zeer tevreden over deze garage. Men wordt altijd prettig ontvangen. Deskundig advies en servicebeurten van de auto. Geen lange wachttijden. En alles in een prettige kleinschalige sfeer.
Vlot en zeer goed geholpen. Voorkomend en vriendelijk personeel.
Zeer goede ervaringen, erg klantvriendelijk.
zeer goed overleg over de werkzaamheden. duidelijke uitleg, zetten zich in voor een zo goed mogelijke oplossing.
We hebben er een auto gekochtde service is goed .
Altijd prima service, snel en deskundig afgehandeld. Toch zou ik graag van te voren een prijsindicatie willen van de eindafrekening, deze viel met name doordat de prijzen ex btw zijn best hoog uit. Maar de auto rijdt weer als een zonnetje en dat is belangrijk.
Gewoon top
Ben al jarenlang klant bij dit bedrijf. Altijd netjes en correct behandelt. Of het nu iets kleins of groots betrof, er werd altijd een oplossing gevonden. Bovendien hoeft men niet bij ieder wissewasje gelijk de portemonnee te trekken. Volledig tevreden dus.
correct
Het is een goede garage. Komen de afspraak altijd na
Ben erg tevreden. Goede service.
Deskundig en zeer correct in het nakomen van afspraken.
Thorbeckestraat 117
7141 TZ Groenlo