Goed geholpen ook met kleine dingen tussen door. Had storing in boordcomputer en kon snel even naar gekeken worden en opgelost.
Goede uitvoering. Niet meer dan nodig en duidelijk overleg.
Een chapeau voor de monteur Gerrit die de auto haalt en terugbrengt. Geweldige service!
Goede service. Denken mee met klant
Gemoedelijk, klantvriendelijk, meedenken, kortom : Top!
Weinig kilometers per jaar veroorzaken noodzakelijk onderhoud in plaats van officiële beurten. En dat gaat prima.
Zie bovenstaande.
elk jaar een APK keuring, altijd goed bij pech direct reageren vervangend vervoer nooit de indruk gewekt of gemerkt dat er onbetrouwbaar is gehandeld.
Altijd goede service plus goede uitleg
Auto gebracht voor de keuring, fiets van de garage om naar huis te fietsen en een telefoontje gekregen toen de auto klaar stond om opgehaald te worden. Alles volgens afspraak.
Goede communicatie, snelle reparatie
Gedeelde passie voor klassieke Volvo's. Tevens een grote mate van deskundigheid.
Nvt
Altijd goede service!!
Fijn eerlijk bedrijf met gezond verstand
Prettig maar vooral vakkundig onderhoud door het personeel.
Had pech met de auto op mijn vakantie adres en ondanks dat ik daar geen vaste klant ben werd ik uitstekend geholpen Kon weer veilig de weg op
goede service, vlot, vriendelijk. Nooit reden gehad om te klagen,
Prima service en behandeling
Prima en vriendelijk geholpen
Vlot en vriendelijk en weten waar het over gaat.
Makkelijke en directe communicatie enuitvoering - Dank!
Altijd flexibel voor een klant die van verder weg komt.
Er is goed geluisterd en goed gehandeld. Ik ben telkens op de hoogte gehouden. En super eerlijk. Daar heb je tenminste wat aan! Mensen bedankt!
Thorbeckestraat 117
7141 TZ Groenlo