Victor en zijn medewerkers zijn uiterst gastvrij, klantvriendelijk, behulpzaam, geduldig (!), beschikbaar, aanspreekbaar, betrouwbaar en bovenal deskundig en op service gericht. Er wordt actief meegedacht met de klant en men probeert zich goed in de vragen van de klant in te leven. Met als resultaat: gedegen, secuur en vooral voortreffelijk functionerend maatwerk met oog voor kwaliteit, detail, design zonder concessies te doen aan de veiligheid. Een ouderwets soort servicegerichtheid. Kom daar nog maar eens om! Mijn oude, volledig gerestaureerde Volvo Amazon 123GT wordt, o.a. door medewerker Gerrit gekoesterd, beknuffeld en zij(?) heeft een eigen plekje verworven: mag tijdelijk zelfs shinen in de showroom als eyecatcher.
Paar jaar geleden een auto gekocht .moest weer eens een onderhoudsbeurt hebben .dit is een tevreden goed uit gevoerd.
kleine garage met kundig personeel
Dik tevreden. Vriendelijk. Welkom.
ze doen wat ze beloven, melden als er onverwacht grotere reparaties zijn. Top!
Gastvrije en persoonlijke aandacht, Er wordt goed meegedacht en verschillende opties worden aangedragen daar waar nodig. Al met al een garage waar ik mijn auto rustig achter laat.
Goede service, zeer betrouwbaar. Goede Prijs. En eerlijke vriendeljjke en zeer vakkundige mensen. Leveren goed werk en doen wat ze zeggen. Doen graag dat stapje extra voor hun klanten. Meer dan het aanraden waard.
Ondanks plotselinge drukte vanwege het slechte weer toch geholpen vandaag.
goede service
Prima service en betrouwbaar!
Prima service en betrouwbaar!
top top
top top
Reparatie van mijn Citroen nauwkeurig op afgesproken datum uitgevoerd. Door ervaring met het merk snel de vinger op de zere plek kunnen leggen en een alleszins economische reparatie uitgevoerd.
Mooi gezellig bedrijf.
Ik raad een auto kopen bij Victor zeker aan. Hij heeft eerlijke prijzen voor goede auto's. Ook denkt hij mee naar eventuele aanpassingen, zoals een bluetooth ontvanger toevoegen aan de radio. Fijne communicatie. Een aanrader!
heel goede service .
Ik ben snel en goed geholpen met 4 nieuwe banden. Gelijk maar een afspraak gemaakt voor de servicebeurt en apk. Ik heb veel vertrouwen en een goed gevoel. Dat vind ik het aller belangrijkste. En dat de prijzen ook goed zijn is dan mooi meegenomen.
We waren de winterbanden vergeten voor een buitenlandse reis. : zaterdag Victor geappt, maandag konden we al terecht, waarbij het in 20minuten gefixed was.
Binnengekomen voor een reparatie, bespreking en duidelijke uitleg volgde met een prima service ter afronding. Peter.
Zeer goede service prima geregeld
Reageert snel, behulpzaam en de gekochte auto netjes op tijd geleverd.
Wordt altijd perfect geholpen
Thorbeckestraat 117