Auto langsgebracht voor een koop keuring. De medewerkers zijn enorm open & meedenkend. Laten alles zien, ik kon zelfs meekijken onder de auto. De sfeer in de zaak heeft mijn dagje gemaakt. Zeker aan te bevelen en waard voor je geld.
Ze hebben de automatische versnellingsbak van mijn Nissan Juke gespoed en de auto rijd weer als een trein. Verder denken ze mee met de klant en lossen het problemen voor je op. Ik kom graag terug bij kooyman, het is een aanrader.
Keurig behandeld. Vakkundig, snelle oplossingen. Betrouwbaar, soepel. Goede koffie.
Snel gehandeld en goed meegedacht Dankjewel Marja
Alles wat je nódig heb,niets is teveel vakkundig, en vakkennis vriendeliijk SUPER 5 sterren
Vriendelijk geholpen zoals een ieder zou willen. Top! Bedankt voor de goede service en vertrouwen.
Goedemorgen Daan Roosendaal, Zou u met mij contact op willen nemen naar aanleiding van onderstaande review? Ik denk namelijk dat u ons met een andere Autodealer verward. Bij ons werkt niemand die Jurgen heet en wij hebben al meer dan een jaar geen Opel in de verkoop gehad. Ik verzoek u dan ook vriendelijk om deze review te verwijderen aangezien dit niet voor ons bedrijf bedoeld is. Alvast bedankt voor de genomen moeite en medewerking. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Kooyman Vinkeveen
Originele beoordeling
Maandag langs geweest voor een Opel waar we erg geïnteresseerd in waren. We werden geholpen door verkoper Jurgen. 2 dagen later reactie dat we vrijdag langs konden komen. Echter vrijdag was Jurgen ziek, kan gebeuren natuurlijk alleen niks laten weten. Zaterdag ochtend terug gebeld nog steeds ziek maar met de opmerking “ Jurgen is nog steeds ziek maar maakt u zich geen zorgen de auto is nog niet verkocht” Maandag krijgen we een appje van Jurgen helaas is de auto al verkocht. Schandalig.
Wij waren op zoek naar een vervanger van mijn Opel Astra uit 2009. En kwamen bij Kooymans de opvolger tegen een Astra uit 2011. Een hele mooie luxe auto en we mochten meteen een uitgebreide proefrit maken. Ze maakte echt de tijd en waren zeker niet opdringerig. Onder een lekker bakje koffie hebben we prettig zaken kunnen doen. Een mooie inruil prijs gekregen voor onze oude auto. En de auto word nog netjes in orde gemaakt en netjes gepoetst. En hopelijk kunnen we hem deze week nog ophalen. Al met al een goed gevoel bij deze garage!
Na veel surfen op internet, kwam ik op de site van kooymans uit, Hier zagen we een mooie auto, het contact ging heel snel en vriendelijk. Na een proefrit wilden we dan ook zaken doen, prima, maar de auto is pas over twee weken klaar; zei hij. We gaan de auto eerst helemaal pico bello in orde maken! Twee weken later gingen we auto - opel astra - ophalen en de auto was mooi verpakt met een strik en nog mooier dan bij de eerste aanblik. We kunnen Kooymans dealer alleen maar aanbevelen
Net een “nieuwe” auto gekocht bij Fiat Kooijman Vinkeveen. Zeer prettig ontvangen door zowel Rogier als Carlos en een meer dan nette inruilprijs voor mijn oude auto gekregen. De Punto EVO netjes geleverd volgens afspraak met een nieuwe apk. Ik kan deze garage, waar ouderwetse service tenminste nog telt zeer aanbevelen.
Zowel tijdens de aankoop van mijn nieuwe Fiat Doblo, als bij het verhelpen van een klein probleem enkele dagen ná die aankoop werd ik goed geholpen. Met een prettig contact en medewerking was alles snel en duidelijk verholpen. Hartelijk dank!
Per toeval met dit bedrijf in aanraking gekomen. Bij het eerste telefonisch contact gelijk een goed gevoel aan overgehouden en ondanks ik een kleine 3 kwartier moest rijden toch langs gegaan Hier met een jonge verkoper gesproken welke mijn een vertrouwd gevoel gaf, hierna een in mijn ogen mooie deal gesloten waarna ik geheel volgens alle gemaakte afspraken vandaag mijn nieuwe (occasion) heb opgehaald.
Ervaring: Prima. Vriendelijk en professioneel benaderd. Uitgebreide uitleg auto,komen al de gemaakte afspraken na.een volle tank diesel mee en een heerlijk wijntje waar krijg je dat nog.Super!
Top bedrijf heel vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar! Zeker een aanrader.
Geweldige service, vriendelijk, eerlijk en deskundig.
Eerlijk, bereid mee te denken, snel, vriendelijk.
Prettige niet te grote dealer. Waar service en vriendelijkheid belangrijk is. Bij aankoop tweedehands auto was dit mijn ervaring.
Zeer correct en vakkundig
Wij zijn uiterst tevreden!
Demmerik 26
3645 EC Vinkeveen