Al vijf auto's gekocht Meer dan 20 jaar onderhoud van de de auto's Nu weer geholpen aankoop nieuwe auto

Super!!

Super!! Vriendelijke, goede service. Eigenlijk wat je zoekt als klant bij een aankoop van een auto advies uitleg, tips je kunt rustig dingen vragen niets is te veel voor ze. Voelden echt vertrouwd. Eén echte aanraden om daar naar toe te gaan.. Dan zit je echt goed bij de kruif. Wilco bedankt!!

Uitstekende service!

Denkt mee, betrouwbaar, goed bereikbaar en eerlijke prijzen!

Goed meedenkende garage

Na een normale APK en kleine beurt bleef er toch veel geluid uit de auto komen. Bleek er een grote kostenpost te zijn namelijk versnellingsbak-problemen. Wilco was hier eerlijk en open over en dacht goed mee in prijs-kwaliteitmogelijkheden. Tevreden over resultaat.

Super klantgericht

Super service. Altijd duidelijk wat er aan de auto gedaan is. Klant gericht.

Goede service en betrouwbare mensen

Bij een keuring nemen ze altijd contact op wat ze zijn tegengekomen en gaan doen / en evt te doen als alternatief, overleg en kostenplaatje zijn hier duidelijke aspecten die altijd terugkomen, kort om : top garage en betrouwbaar.

goed afgewerkt

mijn ervaring met dit bedrijf vind ik goed

Vertrouwen in kwaliteit en prijs

Komt beloftes na. Voert reparaties perfect uit en als het kan zo goedkoop mogelijk door bijvoorbeeld 2e hands onderdelen te gebruiken. Laat zien wat hij heeft gedaan. Leenauto altijd mogelijk. Prettige mensen in het contact.

Goed.

Goed snel en fijn geholpen. De auto die ik op t oog had wilde ze vasthouden tot ik kon komen kijken. Snel alles geregeld mbt overschrijven. Goede afspraken kunnen maken. Top geregeld voor een haalbare prijs!

goede service en duidelijke afspraken die ze nakomen

mijn vivaro moesten 2 verstuivers vervangen worden, veel garage houders beginnen hier niet aan. Na zoeken op internet bij bedrijf uitgekomen ,contact meegelegd en tot een eerlijke en duidelijke afspraken gekomen . na afspraak gemaakt is alles in werking gezet . topservice op locatie.

Een hele nette en vriendelijke garage

Heb hier vorige week mijn auto gekocht waar ik ontzettend blij mee ben, het personeel heeft mij heel vriendelijk geholpen en ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is verlopen.

Betrouwbaar, vriendelijk, zeer hoog serviceniveau!

Fijn contact vanaf het moment dat ik een proefrit maakte, tot aan de aankoop van onze Ford. Uiteraard hebben wij nu een fantastische auto. Heel blij mee!

Volkomen tevreden.

Afspraken prima behandeld. Wensen klant vertaald naar een aankoop. Prima gevoel over de aankoop. Zeer tevreden.

Topbedrijf

Perfect geholpen,klantvriendelijk

Fijne garage die altijd meedenkt

Al vele jaren vaste klant en ik ben nog nooit teleurgesteld.

topservice

wat een simpele keuring leek monde uit in een lastige vervanging van de kachelmotor. hierbij was de service van dit autobedrijf uitmuntend, meedenkend in materiaal en tijd en dus kosten. fijne leenauto meegekregen en regelmatig update via telefoon. topbedrijf

Deskundigheid , klantvriendelijkheid en kwaliteit onder een dak.

Breng mijn auto's met graag bij hun langs . Deskundigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid is voor mij belangrijk. Zo rijden we met alle vertrouwen met onze auto s op weg.

Een zeer betrouwbare garage met prima personeel.

super fijne garage

ik zou deze garage nog aanraden bij de mensen die in Friesland wonen...

Altijd vriendelijk en professioneel geholpen!

Prima begeleiding bij het aankopen van een nieuwe auto waarbij lever-vertraging was opgelopen.

Q prima!

Snelle afspraak,altijd leenauto, overleg en goede service

Prima service!

Flexibel, zorgvuldig en klantgericht. Bedankt Wilco, voor de prima service.

De service is buitengewoon goed.

Wij kunnen altijd komen als er wat met onze auto is. wij worden dan direct geholpen. Kleinigheden worden niet berekend. Wij zouden dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Iedereen is ook erg vriendelijk!

Betrouwbare garagee

Al 50 jaar klant dus dat zeg al genoeg

Altijd goede service!

Al jaren klant, zakelijk en privé. Geven altijd goed advies en denken mee over de beste en voordeligste oplossing voor de reparatie.

Provincialeweg 53

3998JH Schalkwijk