4 sterren: goede service, goed behandeld

Kip kompakt gekocht via Marktplaats Bij Jan Krul grote onderhoudsbeurt gedaan. Grote vakkennis en vriendelijk duidelijk wat er moest gebeuren aan onderhoud of vervanging. Zeer tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meerdere keren zaken gedaan met Krul Caravans: laatste keer langs geweest met de caravan, waar een kunstof pees uit een alu-profiel ontbrak. Werd als service kostenloos vervangen! Top service, top bedrijf!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer nette onderhoud, klantvriendelijk en werkgericht. voor een goed, snel en betrouwbaar advies bent u hier zeker op het juiste adres! ook een erg ruime showroom met veel leuke spulletjes voor de vakantie waar ik en mijn vrouw nog even hebben rond gekeken en een mooie stoel hebben gekocht van het merk: Lafuma. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pas onze caravan ingeruild. Een goede ruil met een eerlijke prijs. Bij Jan Krul zoekt men altijd naar een goede oplossing. Zowel bij de aankoop als bij het onderhoud erg betrouwbaar.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte caravan/camper

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Kwam gesealde en dus ongebruikte gasfles terugbrengen. Gasfles paste niet op aansluiting, zelf slecht opgelet. Gasfles aantal weken geleden gekocht met groot aantal andere spullen. Helaas bon niet meer, een kampeervakantie maakt je niet netter. Krul wilde gasfles onder geen beding terugnemen. Kan ik mij nog enigzins voorstellen, maar niet echt klantvriendelijk. Wat veel vervelender was, is dat men op geen enkele manier wilde luisteren en tot een oplossing komen. Impliciet zelfs beschukdigd van oplichterij en diefstal, wie zegt ons dat je gasfles en vulling hier wel gekocht hebt en niet alleen maar vulling? Ik ben boos over de slechte en agressieve manier van afhandelen en had van een zaak als Jan Krul veel meer service en klantgerichtheid verwacht. Ik kom zelf niet meer bij Krul en raad deze winkel en dit bedrijf af.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer behulpzaam, vriendelijk. Klein probleem met de caravan gehad net voor vertrek naar vakantie bestemming , werd direct verholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een campingkastje in de kleur blauw besteld... hadden mijn ouders diezelfde middag een nieuwe caravan gekocht met grijze kleuren. Een mail gestuurd met de vraag of het kastje ook in het grijs geleverd kon worden. Geen probleem en enkele dagen later werd keurig het grijze kastje afgeleverd!

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In het weekend een vraag gesteld over een te plaatsen bestelling van twee Duvalays, die werd diezelfde zondag nog beantwoord met de juiste aanwijzingen. Bestelling geplaatst en snel en keurig op tijd afgeleverd. Alles als zeer klantvriendelijk ervaren.

helemaal top bedrijf!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over de online webshop van Jan Krul Caravans. Erg behulpzaam, pro-actief, meedenkend en mijn bestelling werd ook nog eens snel geleverd. Kortom, bijzonder vgoede service die ik niet vaak tegenkom!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer behulpzaam, vriendelijk, de koffie staat altijd klaar!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Servicegericht, vriendelijk, snel, deskundig. Geweest voor onderhoud en aanschaf accessoires

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon een degelijk goed bedrijf geen nonsens staan positief klaar voor de klant zowel voor reparatie als voor de verkoop en dat moet zo blijven lekker gezellig ouderwets met een kop koffie en aandacht voor de klant.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen! Veel keus en prima prijs/kwaliteit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

altijd prima ontvangst, goede aanbevelingen, gezellige mensen die een goed advies geven. Prima onderhoudsbeurten, altijd op tijd klaar. Als er een vervanging moet komen voor veel geld word je eerst gebeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een tijdje geleden een nieuwe caravan gekocht en oude ingeruild. Voorlichting bij aankoop was prima. Ook de service nadien was steeds uitstekend. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe caravan/camper

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enkele dagen voor wij wilden afreizen naar Frankrijk, ontdekten wij dat de voorruit van ons caravan stuk was. Bij bellen met Barry deelde hij ons mee, dat hij nog wel een goede 2e hands passende ruit voor ons had staan en ik direct kon komen om deze te laten plaatsen. Super om zo acuut te worden geholpen en dat bovendien voor een heel schappelijke prijs. Een dergelijk service vind je niet zo vaak meer. We zijn hem daarvoor dan ook zeer erkentelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als in het weekend blijkt dat je koelkast kapot is en je kunt maandagmorgen vroeg al bij Barry terecht en nergens anders dan noem ik dat nog eens service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijkheid staat voorop en het komen tot goede afspraken met optimale services. Het aandragen van goede informatie zonder verdere verplichtingen. Wij zijn een zeer tevreden klant betreft het kopen, onderhoud van de caravan en aanschaffen van accessoires

Oldenzaalsestraat 583

7558PX Hengelo