30000 km beurt
Prima, komen afspraken netjes na en altijd wordt je heel vriendelijk en effectief geholpen.
Hele goede service! En staan altijd voor je klaar
de auto is s\'morgens meegenomen voor een kleine beurt en te keuren, en in de avond weer netjes afgeleverd.
Heel erg op mijn gemak voel ik me bij Kusters.
zeer goede service!
Prettig, professioneel.
Goed, betrouwbaar, vakmanschap
Kom regelmatig bij dit bedrijf, en ik ben zeer tevreden. Klantvriendelijk betrouwbaar en kundig, dus wat willen we nog meer. Een vaste klant !
Prima service, direct het probleem oplossen
Goed en betrouwbaar.
positief, klantgericht, goede service, betaalbaar, betrokken en betrouwbaar
Voor de eerste keer \'n auto gekocht bij Kusters. Fantastisch geholpen en \'n geweldige service!!!! Kan iedereen adviseren om daar \'n auto te kopen.
Ik word altijd correct behandeld. Medewerkers zijn vriendelijk.
Onze auto was aan de apk keuring toe maar nog niet aan een beurt. Tijdens het wachten in sfeervolle wachtruimte met gratis zelfbediening koffie (in een kopje!) en wifi heb ik rustig wat op laptop kunnen werken. Bij mijn vorige garage was de koffiehoek in een tochtige showroom en alleen maar autoboekjes om te lezen.
Prettige ontvangst, zorgvuldige aflevering van mijn auto met alle reparaties die nodig waren. Persoonlijke sympathieke benadering. Na een klacht is dit prima verholpen. Niets dan lof, ik heb een kennis al gewezen op dit mooie bedrijf!
Prima bedrijf. Vertrouwd en altijd een opperbeste service. Niets op aan te merken.
Men legt in begrijpelijk taal uit wat er aan de hand is en is ook bereid om toelichting te geven. Vervanging van onderdelen gaat in goed overleg.