Netjes en snel geholpen!
Ikheb mijn opel corsa laten poetsen, en hij is weer als nieuw, super
Wij zijn met name erg te spreken over de persoonlijke betrokkenheid van dit bedrijf
We werden vriendelijk te woord gestaan en jullie hebben zich goed aan de afspraken gehouden. We zijn tevreden.
Wij komen nu al jaren bij jullie en we zijn altijd goed bediend door jullie. Verder wonen we dicht in de buurt van jullie bedrijf en we kennen elkaar persoonlijk ook best goed. Dit alles geeft dat we besloten hebben om bij jullie en op advies van jullie een auto te kopen die op dit moment goed bij ons past. Bedankt voor de goede zorgen en we hopen hier nog vele jaren gebruik van te kunnen maken.
Deskundig advies Reparaties binnen de garantie geen probleem Goede auto gekocht voor nette prijs
Deskundig, eerlijk, betrouwbaar en vooral service gericht. Zij willen echt dat klanten terugkomen.
We hebben de auto nog niet in de garage gehad voor onderhoud, deskundigheid/ kwaliteit is dus moeilijk te bepalen.
net bedrijf, goede service, doen wat ze beloven. goede inruilprijs t.o.v. de randstad. vriendelijke mensen, je bent echt klant! auto wordt super netjes afgeleverd! peugeot 2.0 uit 2004.
Goede service.
Aankoop peugeot 5008
Een bedrijf waar je in een ongedwongen sfeer rustig kunt kijken en waar ze de tijd voor je nemen. Zij staan klaar voor haar klanten
Wij vinden dit een geweldig autobedrijf, ze staan altijd direct voor ons klaar, personeel is ook supervriendelijk, gezellige sfeer, goed vakmanschap, kortom we komen er graag en we bevelen dit bedrijf iedereen aan !
Prima service, deskundig en vriendelijk personeel!