5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service en garantie,vriendelijk geholpen en ook de na de verkoop goed behandeld. Je krijgt waar voor je geld

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor ongeveer 4 weken terug een gebruikte auto gekocht. Dit was mijn eerste ervaring met genoemd bedrijf. Zowel de verkoop als het vervolg hiervan was uitstekend. De gevoerde gesprekken verliepen op een zeer prettige en aangename manier.Hiervoor alle lof.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed, bij zoeken en aankoop van een auto!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hierbij mijn ervaring met auto bedrijf Kusters.BV Ik Ben woonachtig in Bergen op Zoom en ben via internet op zoek gegaan naar een voor mij geschikte occaision en kwam toen bij garage Kusters terecht in Vierlingsbeek (Boxmeer).Afstand 150 KM.Ik heb daar een volkswagen Touran gekocht en deze zou met diverse afspraken een week voordat ik met vakantie zou gaan voor mij klaar staan.Uiteindelijk ben ik de auto vier dagen voor ik met vakantie ging gaan halen.De auto stond als fonkelnieuw voor mij klaar. Onderweg naar huis merkte ik een onregelmatigheid aan de auto. Thuis gekomen gaf ik het dor aan de garage en ze zouden de wagen komen halen met achterlatend van vervangend vervoer!!!(300KM).Nadat de ato was gerepareerd zou deze weer terug gebracht worden maar halverwege de rit bemerkte het personeel ook het probleem en ze hebben toen rechtsomkeer gemaakt terug naar de garage. Tot 11 uur in de avond zijn ze toen bezig geweest met het aanbrengen van een compleet nieuwe turbo.De volgende dag kreeg ik de auto waarmee ik toen heerlijke onbezorgde kilometers heb kunnen maken op mijn vakantie.Het kopen van een occaission bij garage Kusters is een 100% betrouwbare aangelegenheid .Ze schrijven daar nog Service met een hoofdletter S

4 sterren: goede service, goed behandeld

Totaal geen negatieve punten, erg tevreden over alles.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk en goed geholpen bij aanschaf van een gebruikte auto. Zeer tevreden over de service van het bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief, luisteren en denken mee. Verkoop alleen staat niet voorop. Zoals ze zelf zeggen, we hebben niets aan ontevreden klanten. Stukje garantie afhandeling: niet flauw, stellen diagnose en nemen actie. Ook hier, we hebben niks aan een ontevreden klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede ervaringen, geen gladde autoverkopers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig zaken doen met dit bedrijf. Alles netjes volgens afspraak in orde gemaakt. Goede prijs voor de gebruikte auto en een goede inruilprijs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij vinden autobedrijf Kusters een zeer betrouwbaar en veilig bedrijf. We hebben al eerder een auto gekocht bij Kusters en hebben een geweldige service gehad, niets was teveel om ons tevreden te stellen. Daarom hebben we een week geleden een nieuwe auto bij Kusters gekocht en niet bij een andere garage. Wij zijn erg tevreden,en hebben nog nooit een garage gevonden die aan Kusters kan tippen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Autobedrijf Kusters, In eerste instantie kregen wij een duidelijk advies en was de verkoper niet opdringerig op zich een fijne klant verkoper relatie die ons wel aansprak. Wij hadden ook niet de indruk dat er iets mis was met dit bedrijf en of de auto’s die er verkocht werden. Er werd een redelijke prijs geboden als inruilprijs voor onze oude auto en de koop verliep dan ook bespoedig. We hadden ook dan ook een goed gevoel bij de aankoop van onze nieuwe auto en voor de aflevering werden er wat afspraken gemaakt van kleine herstellingen die voor aflevering gebeurt zouden zijn. Zo werd er een nieuwe trekhaak geplaatst en werd ons door de verkoper beloofd dat er standaard een kentekenplaat bij geleverd zou worden. Ook zou er een lak stift besteld worden om wat kleine lak beschadigingen te herstellen en achter in de koffer was een vergrendel nokje afgebroken en die zou besteld worden. De aflevering zou na 10 dagen geschieden. Op de dag van aflevering was er geen kentekenplaat aanwezig de lakstift was niet binnen en de vergrendel nok was ook nog niet binnen op zich geen probleem kan gebeuren. Maar volgens de verkoper was service verlenen een heel sterk punt van het bedrijf dus dat kwam goed. Er werd een nieuwe afspraak gemaakt voor een week later en dan zou alles binnen zijn. Op de dag van de afspraak was de verkoper niet aanwezig en niemand wist van mijn komst maar ook geen nummer plaat en ook geen lakstift en ook de onderdelen om het afdek plaatje van een nieuwe vergrendeling te voorzien waren ook niet aanwezig. Dit was nu wel storend wand mensen van de garage geven elkaar de schuld wie het had moeten regelen en dit koste mij een speciale vrije dag. Er zou het een en ander nagekeken worden en er zou een nieuwe afspraak gemaakt worden dit is nu twee dagen geleden en we hebben nog niets vernomen. Dit is nu wel zeer storend en als dit het niveau van service verlenen is dan is dit in mijn ogen zeer laag en zeker niet betrouwbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ERG KLANTVRIENDELIJK EN ZEER GOEDE EN SNELLE SERVICE GEMOEDELIJKE OMGANG MET KLANTEN

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

uitstekend bedrijf: snelle, hulpvaardige, zeer deskundige dienstverlening, gastvrije ontvangst, zeer betrouwbaar, goede prijs-kwaliteit verhouding, uitstekende relatie opgebouwd met trouwe klanten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zie onder. Ze hebben voor ons half nederland gereden om onze nieuwe gebruikte auto op te halen, en perfekt bij ons afgeleverd met een half jaar extra garantie.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het bedrijf een perfect totaalpakket aanbiedt.

Grotestraat 69

5821AB Vierlingsbeek