Uitermate correcte behandeling Zeer professionele benadering. Erg klantvriendelijk.
Goede service en een zeer betrouwbaar bedrijf
Altijd snelle goede service.
Prima, ik kreeg koffie, goede service.
Men word goed en deskundig geholpen met uitleg wat er is gedaan.
Heel goed. Worden altijd netjes en goed geholpen. Afspraken komen ze na.
Wederom uitstekend geholpen. De persoonlijke aandacht en het meedenken zorgen er elke weer voor dat ik met een tevreden gevoel wegga.
Gewoon goed zoals het hoort !
Goede ervaring met het bedrijf zowel met de behandeling van de klachten over de auto alsmede de reparaties.
erg enthousiast over jullie service
Vele auto\'s gereden en aangeschaft te maken gehad met veel dealers verkopers en autobedrijven,nog nooit zo\'n positieve!! ervaring gehad als nu bij de aanschaf van onze auto bij kusters. Vriendelijke mensen,vakkundig,meedenkend,geen moeite te veel,goede adviezen,geduldig en dat bij een mens zoals ik ben,kortom in onze optiek een top eerlijk bedrijf waar menig autodealer een voorbeeld aan kan nemen.
Hartstikke goede service en klant vriendelijk! Zeer blij met autobedrijf Kusters!
Goede ervaringen, gezocht naar auto met onze wensen, goede communicatie, administratie wordt voor ons geregeld, ook voor mijn auto die wel bij jullie in onderhoud is, maar niet via jullie verkocht werd.
Ik heb mijn vorige auto 5 jaar geleden gekocht bij autobedrijf Kusters in Vierlingsbeek en deze is mij zo goed bevallen dat ik afgelopen zomer weer op zoek ben gegaan naar een nieuwe auto bij deze garage. Samen gezocht naar een auto die aan mijn wensen voldeed (en dat waren er best wat;) Uiteindelijk de perfecte auto voor mij gevonden met hulp en advies van de kundige en meedenkende medewerkers. Service is perfect en je wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Ben erg blij met mijn nieuwe auto!!
Na 7½ jaar met veel plezier en zonder problemen meer dan 200.000km rond gereden te hebben in de door Kusters goed onderhouden auto, werd het tijd voor een andere auto.We waren op zoek naar een AUDI Q5 diesel met weinig kilometers en als het kan een trekhaak en open dak. In Nederland zijn ze niet te vinden of boven ons budget. Daarom ben ik samen met Paul School, de verkoper van Kusters, op zoek gegaan in Duitsland. Daar werd al snel een ideaal model gevonden. Autobedrijf Kusters maakte een afspraak met de verkoper en na een door Kusters keuring ter plekke heb ik goedkeuring gegeven om de auto mee te nemen naar Nederland. Autobedrijf Kusters heeft voor mij de invoering, BPM afdragen geregeld. Onze auto hebben we netjes ingeruild en sinds kort rijden we rond in onze nieuwe auto en hopen er jaren veel plezier van te hebben.