4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor de eerste keer bij dit autobedrijf uitgekomen. Je wordt echt als een klant behandelt. Je bent duidelijk geen nummer. Ook afspraken worden goed nagekomen. Prettige sfeer en dat straalt het hele bedrijf uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enkele kernwaarden die bij mij opkomen voordat ik begin met mijn review van jullie bedrijf: communicatie, oplossingsgericht, inlevingsvermogen! Toelichting: Al meer dan een jaar was ik op zoek naar een 2e hands Peugeot RCZ. Wie de auto en zijn komaf kent, begrijpt ongetwijfeld waar mijn enthousiasme voor de auto vandaan komt. In de tegenwoordige tijd is dat zoeken niet meer zo moeilijk. Je maakt een account aan in een zoekmachine (bv gaspedaal.nl) en het World Wide Web doet haar werk. Omdat ik nogal wat voorwaarden had waaraan de auto zou moeten voldoen (o.a. Automaat, leerpakket, lichtpakket) waren de reacties niet heel erg overweldigend. Zo nu en dan kwam er wel iets voorbij wat een optie zou kunnen zijn, maar echt enthousiast kon ik nooit worden. Dat ik momenteel in het buitenland woon en dus ook niet de gelegenheid heb om even over te vliegen om een proefritje te gaan maken, droeg ook bij aan mijn gereserveerdheid als er weer eens een melding binnenkwam van een positief resultaat op mijn zoekopdracht. Dat veranderde toen ik eind februari weer een berichtje ontving van Gaspedaal.nl: Peugeot RCZ, van 1e eigenaar, nooit in gerookt 52000 km, in...........Vierlingsbeek, of all places (sorry keieschieters 😉) Nu heb ik al vermeld dat ik in het buitenland woon, maar ik heb nog een woning in de omgeving van Vierlingsbeek, waar ik verblijf als ik in Nederland ben. Het toeval wilde dat er een reis naar Nederland gepland stond eind februari. Gedurende ons verblijf in Nederland heb ik mijn vrouw over weten te halen voor een bezoekje aan autobedrijf Kusters. We zijn (zonder afspraak) hartelijk ontvangen door Paul School en een proefrit in de RCZ werd \'staande vergadering\' geregeld. Daarna was het wel duidelijk: dit moest hem worden! Maar zo eenvoudig bleek dat niet te zijn. Dat was namelijk het moment dat de problemen ontstonden veroorzaakt door mijn woonplaats in het buitenland. De RDW staat overschrijving op naam dan niet toe. Dat was echter ook het moment dat Paul School zich kon onderscheiden van de gemiddelde autoverkoper. Ik zal een heel lang verhaal kort houden, maar van koop medio maart, tot annulering koop in de daaropvolgende dagen, naar toch weer koop medio april (terwijl ik alweer weg was uit Nederland), heeft Paul zich met veel geduld en begrip cooperatief opgesteld, met de uiteindelijke koop als resultaat. De auto is inmiddels door Paul bij mij in de garage gestald en wordt een dezer dagen bovendien nog door hem geschorst 😄. In welke staat de auto is afgeleverd weet ik niet (ik heb hem immers na de proefrit niet meer gezien) maar ik heb er alle vertrouwen in dat daar helemaal niets aan mankeert. Dat vertrouwen heb ik in het moeizame proces wel gekregen. Kortom: hulde voor zoveel persoonlijke aandacht en begrip voor de situatie Paul School!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer professioneel bedrijf. Eerlijk en goed advies. Klantvriendelijk. TOP!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwalitatief goede service tegen een redelijke prijs.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaringen. Klantvriendelijk en goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag gebruikte auto gekocht. Prima afgeleverd en uitstekende service geboden. Wat verteld is bij de verkoop wordt 100% waargemaakt bij aflevering. Verkoper (Paul) is vriendelijk en deskundig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring met Kusters Vierlingsbeek.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Betrouwbaar bedrijf waarbij service hoog in het vaandel word gedragen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd positief, oplossing gericht!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring. De laatste tijd van alles aan de hand geweest met onze auto. Deskundig uitgezocht en opgelost, voor zover we nu kunnen beoordelen, wat de oorzaak van de klacht was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben goede ervaringen met jullie bedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne behandeling: deze mensen denken echt met je mee. Uitstekende service! Met vriendelijke groet Marjan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed geholpen en goede service!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk, eerlijk en goede service

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig in omgang, Staan altijd klaar om je te helpen. Letten bij reparaties ook erg goed op de kosten en denken ook aan de klant. Kortom heel prettig garagebedrijf. Zal het zeker aan anderen aanbevelen.

Uitstekende behandeling.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

alleen maar lof/ word altijd goed behandeld ben Berni en Wendy heel erg dankbaar. hebben mij en Annemie de laatste jaren goed geholpen Berni en Wendy BEDANKT

Grotestraat 69

5821AB Vierlingsbeek