vriendelijke bediening, snelle en goede service, werken klantgericht denken mee met de klant.
heel goed
Bezoek i.v.m. tussen controle. Zowel het inplannen als het uitvoeren van de controle verliep gesmeerd. Niet al te veel later kon ik mijn auto, zelfs tiptop gepoetst weer in ontvangst nemen. Klasse! Hier staat service nog hoog in het vaandel.
Wij hebben een goede ervaring met dit bedrijf. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Staan voor je klaar en nemen de tijd om vragen te beantwoorden. Heeft een goede service. En doe de groeten aan Ed!!
Altijd goed geholpen door vriendelijk personeel. Ja tevreden al 3 auto ´s gekocht. zelfs gepraat met monteurs en ze zijn eerlijk komen goed voor de dag en behulpzaam en echte vaklui die hun vak verstaan.
Jullie zijn een vriendelijk bedrijf waar de klant een naam heeft en geen nummer....
Afspraken: worden goed nagekomen. Communicatie verloopt goed, tot uitstekend.
Goede ervaring met informatie, meedenken, alternatieven. Ook onderhoud en informatie daarover positief, eigenlijk echt een goed voorbeeld van dorpse imago bij een proffesionele werkhouding.
Bij Autobedrijf Kusters is de klant koning! Al hun personeel is vriendelijk, duidelijk en doen alles wat in hun macht ligt om de klant tevreden te stellen. Niets is te gek. Heb hier inmiddels 4 auto\'s gekocht en zal de vijfde er ook zeker kopen. Dit is een garage waar je echt goed geholpen wordt! Een aanbeveling is dan ook zeker op zijn plaats.
Goede service. Nauwkeurige kosten beraming.
positief
Uitstekend meegedacht tijdens de keuring! Geen onnodige/kostbare reparaties voorgesteld! Zoals gewoonlijk weer prima, vriendelijk ontvangen door Ed.
Alleen positieve ervaringen
Prima bedrijf.
Klantvriendelijk, houden zich aan de afspraken,