Prima bedrijf

Altijd vriendelijk en realistisch

Mooi snel vriendelijk en kwaliteit

Wordt altijd snel en vriendelijk en goed geholpen . Mensen denken mee vakmensen in dienst

Klantvriendelijk, eerlijk en oplossingsgericht

Mooie GLA bij Dave gekocht. Eerlijke inruilprijs voor oude auto ontvangen. Na ontvangst auto, bleek dat er nog een kleine schade aan de bumper zat. Door beide niet gezien. Dit is heel netjes gerepareerd opgelost door Dave. Perfecte service.

Fijn altijd geholpen

Nooit voor niets langs

Familiebedrijf

Meedenkend

Ze hebben altijd een luisterend oor

Ze proberen overal een oplossing voor iets te vinden

Doen wat ze beloven

Zoeken altijd naar beste en voordeligste oplossing voor de reparatie.

een heel goede garage met hart voor de klant

De mannen van Kuijs zorgen voor ons rijdend huis

Eerlijke, correcte garage

Al jaren lang een heel goede ervaring met deze garage. Auto wordt weer prima afgeleverd nadat hij is gerepareerd of nagekeken. Prima mensen die er werken. Altijd vriendelijk en correct. Echt een garage om aan te bevelen.

Eerlijk, vriendelijk, behulpzaam

Zit al een tijd bij deze garage en wil niet weg. Zijn behulpzaam en vooral eerlijk! Geen onnodige reparaties je wordt niks aangesmeerd. Zijn bereid meer te doen dan gemiddelde garage. Zeker een aanrader.

Goede service, deskundige monteurs, komen met duidelijk advies en houden mijn auto goed in onderhoud

Via Autotrust bij deze garage terecht gekomen, tot op heden heeft deze garage mij prima geholpen en de auto goed onderhouden. Stellen ook kritische vragen over het onderhoud van de auto, de historie van deze auto was niet bekend, dus denken ze mee over onderhoud. Ik ben erg tevreden en heb het wel anders meegemaakt in de afgelopen bijna 50 jaar dat ik autobezitter ben.

onderhoud goed

Goede garage voor alle merken, schappelijke tarieven

Betrouwbaar, en problemen of aanpassingen worden eerst besproken, top!

Prima service, snel en duidelijk !

Zeer goed geholpen door de receptioniste bij aanvraag offerte voor reparatie.

Super kundig en vriendelijk personeel.

Als ik met een probleem met auto kom, word ik altijd snel geholpen. Het wachten in de coffeeshop is aangenaam met heerlijke koffie. Het personeel is buitengewoon vriendelijk.

Ik ben uiterst te vrede bij de fa. Dave Kuys

Prima afspraken. Ook zonder afspraak een lampje laten verwisselen geen probleem. als je moet wachten de koffie staat klaar .Goede sfeer .

De met voorsprong beste garage van West Europa

Een bedrijf waar deskundigheid en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend zijn en hand in hand gaan

Jullie staan altijd klaar om iemand te helpen.

We zoyden het heel vervelend vinden als we gedwongen worden om naar een andere garage te gaan. Laten we klant blijven zolang dit kan. Met de beste groeten, Josephine ter Haar en Ton Tuin

Perfecte garage, goed werk en flexibel

Je wordt hoera altijd goed en vriendelijk geholpen. Ze denken in oplossingen en niet in problemen. Vaklui!

De beste garage die ik ken

Prima garage goed geholpen

Goed geholpen onderhoud aan onze bedrijfbus is prima uitgevoerd tegen een schappelijke prijs

Een kwaliteits garage met humor.

Als trotse toekomstige sponsor van KB 6 weet deze garage bij elk bezoek kwaliteit te combineren met een acceptabele prijs.

Top Service

Door een miscommunicatie vanuit onze kant konden we toch nog binnen 2dagen terecht om onze reparatie te laten uitvoeren. Super!

Vriendelijk en hele goede service. Altijd een goed gevoel.

Zo klaar op afspraak

Als er wel reparaties zijn krijg ik van te voren bericht of een maaltje nooit geen problemen prima zo

Zijperstraat 22

1823CX Alkmaar