Van der Kwaak is een zeer goede garage. Ze denken met je mee, zijn altijd vriendelijk en wat ik persoonlijk erg fijn vindt, is dat ze transparant zijn. Ze zijn altijd bereidt om uitleg te geven bij de werkzaamheden. Top garage, top service!
Prettige ervaringen. Altijd een heel goede service. Altijd bereidheid om mee te denken een snelle en goede oplossing te vinden. Vriendelijke benadering.
Service met een hoofdletter S. Tot 2 keer toe direct binnen 1 uur weer op weg geholpen met een privé auto (lekke band waarbij ik de Volvo anti diefstal \"sleutel\" van het wiel kwijt was) en weer op weg geholpen met een leenauto, smiddags auto weer gereed. Zakenlijk een vastgelopen versnellingsbak van de bedrijfs- vrachtauto en per direct vervangend vervoer mogen ontvangen. Erg prettig bedrijf.
Zeer plezierig omgang met dhr van der Kwaak en zijn medewerkers. Goede deal gedaan.
Goede service en snelle communicatie
Erg goede garage , klantgericht!
Goede service, op tijd helpen en korte lijnen
geen dure verkopers met een pak aan die geen verstand hebben van autos Gewoon een Garage waar je je gelijk op je gemak voelt en vakbekwame monteurs
Ik ben waarschijnlijk een van de langste klanten van deze firma en altijd zeer tevreden wb hun service en technische hulp.
Prettige en snelle afhandeling van zaken.
Positief, altijd gericht op klant
De prijs van het onderhoud was goed maar is teveel omhoog gegaan wat jaartjes geleden. Occasions zijn daar een stuk duurder dan vergelijkbare occasions op internet. Ik vind dat er te slordig gewerkt wordt. Hier heb ik teveel voorbeelden van. Het is ook niet zo dat ik nooit geklaagd heb maar ik werd met een kluitje in het riet gestuurd bij 1 gelegenheid. Bij een andere gelegenheid werd er een heel onwaarschijnlijke oorzaak gezocht. Ze willen je wel helpen, dus daarom voor service een voldoende.
Ik ben een van de eerste klanten, reeds +/- 45 jaar en heb altijd vertrouwen in het bedrijf gehad tot volle tevredenheid!
Prima. Ik word altijd goed geholpen.
Goede afspraken, prettige sfeer. Correcte afhandeling van werkzaamheden.
Brouwerstraat 51 B
2231 HP Rijnsburg