Zeer goede en deskundige service voor een scherpe prijs. Zeer tevreden.
Super, dankjewel.
goed en betrouwbaar bedrijf
Top garage. Service staat bovenaan. Doen wat ze zeggen!
van der Kwaak is een goed en betrouwbaar bedrijf, waar je zonder zorgen een auto kunt kopen.
Staan altijd voor je klaar ! Dat is wat je wilt als klant.
Staan altijd voor je klaar; snelle en deskundige service.
Eerlijke voorlichting; flexibel; accuraat; klantgericht; meedenkend en vindingrijk. Uitstekende after-sale-service; je wordt bij naam gekend en men staat altijd voor je klaar. Klant sinds 1999 en sindsdien nooit teleurgesteld in advisering, bij reparaties en onderhoud en (samen met gezinsleden) vele auto\'s gekocht tot volle tevredenheid.
Zeer goede ervaring- hele goede kwaliteit/service en zeer vriendeljke medewerkers
Dit was mijn eerste keer bij jullie. En het is me goed bevallen. Of dat na de eerste keer apk nog zo is zie ik dan wel:p
WAT EEN SUPER ERVARING HEB IK MET DIT BEDRIJF!!! Ben er al 37 jaar klant< en ik voor m\"n bedrijf en mijn kinderen hebben er al heeeel veel auto\"s gekocht!!! En de allerbeste service die je maar krijgen kunt heb je bij VAN DER KWAAK!!! TOP LUi!!!!
Fantastische service door de jaren heen.
reeds meer dan 20 jaar klant. Onlangs occasion aangeschaft
zeer goed
Dit autobedrijf is al jaren de steun en toeverlaat van mijn hulp behoevende ouders en van mij. Zeer betrouwbaar.
Ik rij al 30 jaar auto en Van der Kwaak is de enige die me niet heeft teleurgesteld. Uitstekende service, prima prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Kortom: topbedrijf.
Het bedrijf is persoonlijk, eerlijk en ter zake kundig
Wij hebben een Volvo V70 (occassion) gekocht van Garage van der Kwaak en die is ook bij hen in onderhoud en APK. Inmiddels zijn we ca 6 jaar tevreden klant.
Al vele jaren een begrip in Rijnsburg. Goede service. Top.
Brouwerstraat 51 B
2231 HP Rijnsburg