4 sterren: goede service, goed behandeld

prima. Bij de aanschaf van een nieuwe auto werd meegedacht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dank voor de breng- en ophaal service van en naar het station Weesp. Da´s service!! Fijne garage!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Superleuke auto gekocht voor een scherpe prijs en vriendelijk geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Auto werd zeer netjes afgeleverd, en alle afspraken waren meer dan nagekomen! Een 10!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende service gekregen bij aanschaffen van een auto. Personeel is ook heel vriendelijk en behulpzaam. Dit autobedrijf is een aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wij zijn heel goed en deskundig geholpen, een hele goede service, klantvriendelijk, en betrouwbaar. de auto werd thuisgebracht van weesp naar hoogvliet (rtd) en nog vele andere klantvriendelijke dingen, ik ben zeer tevreden en iedereen die dit leest ga naar auto Lancker

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg goede en prettige ervaring met Auto Lancker! Cees Bosboom en zijn personeel werken als een team en dat stralen zij ook uit naar de klanten, vriendelijk, eerlijk en persoonlijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, keurig geholpen.

Prettig zaken gedaan met Cees Bosboom

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een Mitsubishi Pajero gekocht bij Auto Lancker. Zeer tevreden mee. Open en eerlijk zaken doen. Ik kom zeker terug.

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige ontvangs en een geode voorlichting

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede ervaring met dit bedrijf

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke behandeling. Goede inruilprijs gekregen voor mijn auto. Alles keurig volgens afspraak en wat voor mij belangrijk was dat ik niet het gevoel heb gekregen dat ik onder druk stond. Bij een andere dealer werd de druk opgevoerd om direct te beslissen etc.. dat was hier helemaal niet het geval.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je voelt je als vrouwelijke klant serieus genomen door de verkoper. Vragen worden duidelijk en vriendelijk beantwoord. Verder wordt er altijd de tijd genomen om bij onduidelijkheden je ter wille te zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zowel in het verleden als nu prima ervaringen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

we zochten hetzelfde model Mitsubishi met minder km op de teller en dat vonden we snel bij Auto Lancker. Het contact en zaken doen was snel, zakelijk en prettig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In de jaren negentig heb ik zonder enig probleem bijna 300.000 km in verschillende Mitsubishi\'s van Auto Lancker gereden en toen ik na diverse ervaringen met andere autodealers onlangs weer op zoek ging naar een persoonlijk, onafhankelijk, betrouwbaar en degelijk aankoopadvies, ging ik natuurlijk naar Cees Bosboom terug. De hernieuwde kennismaking voelde als een warm bad; de wereld is sinds de negentiger jaren behoorlijk veranderd, maar Cees niet. Nog steeds klantgericht, bijzonder vriendelijk en deskundig. En alsof de Mitsubishi Outlander op mij stond te wachten; een keurige auto, enkele jaren oud met relatief weinig kilometers. De inruil van mijn oude auto was geen probleem; binnen één week kwam de koop/inruilovereenkomst tot stand en enkele dagen later reed ik met de \"nieuwe\" Outlander weg uit Weesp. Zonder twijfel ga ik er van uit dat ik de komende jaren met de service van het team van Cees Bosboom weer probleemloos van de \"Gestaalde Perfectie\" ga genieten. En tot slot een extra pluim voor de kwaliteit van de bloemen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

In 1989 heb ik al eens een nieuwe Mitsubishi bij dit bedrijf gekocht, waar ik enkel positieve ervaringen aan heb over gehouden, zowel over aanschaf als de jaren daarna dat mijn auto daar in onderhoud is geweest. Nu dus weer terug op het oude nest om het maar zo te zeggen. Met wel een nieuwe eigenaar, de heer Cees Bosboom deze was echter ten tijde van de aanschaf van mijn 1e Mitsubishi al wel werkzaam bij dit bedrijf. Hier bij dit bedrijf is ook mijn voorkeur voor Japanse auto\'s begonnen. Bij mijn Mitsubishi Colt merkte ik niet dat deze voor een beurt was geweest, zo fantastisch reden toen der tijd de Japanse auto\'s al en bleven ook zo rijden. Bij europeesche auto\'s merkte je dat ze na een grote beurt weer beter reden, een jap reed altijd fijn. Na veel andere auto\'s waaronder veel Honda\'s nu dus weer terug bij Mitsubishi. Gisteren dus de ASX opgehaald, aan al mijn wensen was voldaan, geen enkel probleem voor auto Lancker. Ik Heb geen bodemprijs betaald voor mijn nieuwe auto maar wel een goede prijs. Daarnaast voelt het heel fijn dat mijn auto daar in vertrouwde handen is, te meer daar ik zelf geen enkele kennis van techniek heb. Ik verwacht dan ook weer onbezorgde jaren met een fijne Japanse auto en auto Lancker als mijn dealer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en komt eerlijk over nononsesverhalen het is zo het is mijn Vrouw wilde een andere auto en meteen goed toppie deskundig en nette garage goede rit vanuit almere

Hogeweyselaan 215

1382 JL Weesp