Ontzorgd

Ouderwets prettig zaken gedaan met deze garage door een overlijden zaten we met een auto ,binnen 1 dag is de verkoop geregeld ik ben ervan overtuigd dat deze garage de klant op 1 heeft staan ook voor verkoop en onderhoud een echte aanrader

• Reden bezoek Andere reden

Vriendelijk ontvangst door Cees. Deal snel en helder geregeld en komt de afspraken keurig na.

Fijn geholpen met vertrouwen in de klant en .....lekkere koffie! :))

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Ontvangst en verdere afhandeling uitstekend. Vriendelijke directie en medewerkers. Rob Warnderink Vinke. Mitsubishi Outlander Kent. TL 939 S.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Pure garagist. Klant is koning.

Na eerste kennismaking goed gevoel bij dit bedrijf. Geen vreemde verkooppraatjes.

• Reden bezoek Andere reden

Al jaaaaaren klant bij dit bedrijf, altijd uitstekend!

Experts aan het werk!

Prims

Doen wat ze beloven

Vandaag auto opgehaald, heel tevreden en zeker een vrouw vriendelijke dealer.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Geweldige service

Een andere auto kopen is altijd spannend maar daar is Cees Bosboom voor om die spanning onmiddellijk weg te nemen. Zijn zeer deskundige advies is dan ook de doorslag om bij auto Lancker een auto te kopen. De inruilprijs viel me beetje tegen maar achteraf zeer tevreden. Ik hoop nog vaak terug te komen zeker voor het onderhoud van mijn toyota yaris.

vriendelijk, kwaliteit.

Ik heb hier mijn auto gekocht (11 maanden oud), de prijs onderhandelingen gingen prima, en de aflevering ook. Daarna vreemd geluid in de remmen (werkt wel goed) dit werd meteen serieus opgepakt en vervangen. Vorige maand (jaar na aankoop) voor OH geweest ( deze dealer is wat verder bij mij woonplaats vandaan, maar ik blijf hier toch komen vanwege de goede service).

al 30 jaar zeer tevreden

prima ervaring

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

To the point en uiterst betrouwbaar!

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Ben te woord gestaan door Cees Bosboom. Duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn perfect nagekomen. Geen haarlemmerdijkjes maar gewoon to the point! En daar hou ik van; weten waar je aan toe bent!

• Reden bezoek Andere reden

Verwachting qua leveringstermijn niet waargemaakt

Ma.dag 17/5 9:00 uur Outlander gebracht, uitspraak: duurt ongeveer 3 dgn. Dag 4 zelf gebeld. Moet uitgezocht worden. Later die dag teruggebeld met mededeling dat onderdelen niet zijn besteld. Herstel dus niet gereed. Vervolgens gaan daar de Pinksterdagen overheen en wordt de auto di.dag middag 25/5 om 16:45 uur gereed gemeld. Dat alles voor een zeer beperkte schade die verder overigens netjes is hersteld.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Alle onderhoud uitgevoerd zoals afgesproken en weer een heerlijk rijdende auto voor de deur.n een

Makkelijk een digitale afspraak kunnen regelen, inclusief vervangend vervoer, en keurig op tijd de auto weer kunnen afhalen. Zelfs de stofzuiger was door de auto gehaald.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

zo het moet zijn, was het. duidelijk.

zie boven

goed geholpen

Je maak een afspraak op een dag, je kan dan op die dag er naar toe. en dat vind ik fijn.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, informatie, zeer klantvriendelijk

Op de afgesproken tijd geholpen. Kon leenauto krijgen maar heb rustig af zitten wachten tot de servicebeurt gereed was. prima service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Niet alleen zelf, maar ook mijn vriendin is bijzonder goed geholpen. De service is prima

Prima!

Mijn Suzuki Swift was jarenlang in onderhoud bij Lancker Weesp. Tot mijn volle tevredenheid! Mijn "nieuwe" auto een Suzuki Alto is inmiddels ook weer tot volle tevredenheid "ingewijd" door de monteurs van auto Lancker.

Zeer klantvriendelijk

Denkt mee en gaat net dat stapje verder.

• Service N.v.t.

Oprecht en eerlijk

Ik kwam met een trilling tijdens het remmen bij Lancker. Dat was ca 10 maanden na het vervangen van de remmen en de remschijven. Ik zei nog dat ik een pittige rijdster ben. Uit coulance zijn er nieuwe remschijven geplaatst. Dat is nou service!!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Reden bezoek N.v.t.

Zeer te spreken over de vriendelijke service

Wij hebben onze eerste auto gekocht bij Lancker en zijn heel tevreden over hoe dit ging. Cees hielp ons op een vriendelijke manier en gaf goed advies. Hij dacht goed met ons mee op een oprechte en realistische manier. Al met al zijn we heel tevreden met de auto en de manier waarop we geholpen zijn. Wij raden het anderen zeker aan om een auto te kopen bij Lancker!

Altijd vriendelijk

Aardige mensen , en als je een probleem hebt doen ze er alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen . Top

Zéér klantvriendelijk

Zeer service gericht personeel, professionele aanpak en altijd tijd voor een onderhoudend gesprek. Je voelt je er altijd welkom.

Super!

Ik ben bijna 40 jaar klant, dat zegt genoeg.

Hogeweyselaan 215

1382 JL Weesp