Altijd goed geholpen met vragen,
Fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers.
Altijd vriendelijk en uitstekende en snelle service
Het kopen van een auto was heel plezierig. Eerst even duidelijk maken wat de verkoper verwacht van de koper. Klinkt heel serieus maar kan maar duidelijk zijn. Het inruilen van mijn oude auto ging heel plezierig. Er werd heel duidelijk uitgelegd hoe de prijs bepaald werd. Na afgesproken koop van de nieuwe auto even een proefrit gemaakt. Wat er nodig was voor de koop van de auto werd heel duidelijk gemaakt. Alles bij elkaar heb ik een heel prettige ervaring gehad met het kopen van deze auto.
Auto en caravan verkocht aan Cees en iemand is die mensen op hun woord vertrouwd dit zie je niet vaak meer. Afspraken nakomt en een prettig gesprek mee kunt hebben. Ik zeg daarom ook dat wanneer je iets wil kopen of verkopen wil dat je bij Cees moet zijn. Succes Cees met de verkoop!
Ze denken altijd met je mee en gezellig
Hier koop ik graag weer een auto Ik ben een zeer tevreden klant De service was echt top Cees, je bent een topper Guno
Wat ben ik blij met mijn (1 jaar oude) Mitsubishi Spacestar! Ik kwam eigenlijk bij Auto Lancker binnen voor private lease, maar na een heel fijn gesprek waarin uitgebreid de tijd werd genomen om alles door te spreken en heerlijke koffie geschonken werd, bleek dat er buiten een rode Mitsubishi Spacestar stond die helemaal aan al mijn eisen voldeed. Na een proefrit was de keus snel gemaakt. Vandaag heb ik hem opgehaald en de glimlach gaat niet meer van mijn gezicht af. Ik kan deze garage aan iedereen aanbevelen. Wat een geweldige mensen. Warm, persoonlijk, deskundig en betrokken.
de verkoop ging heel prettig en proffesioneel, een prachtige auto en een heel reeel verkoopbedrag, compleet zonder gepingel en kosten achteraf. Cees neemt echt de tijd, houd wel van een praatje maar luisterd ook naar je vragen. Kortom een hele mooie en fijne aankoop gedaan, deze garage is echt een aanrader.
Wij zochten een betaalbare auto en vonden dit adres op internet. Werden daar zeer vriendelijk ontvangen. Wij vielen voor een Mitsubishi Colt en na goed advies gekocht. Zijn er nog 5 weken mee naar Spanje gereden met vouwwagentje erachter. Alles verliep prima. Nu bijna na 1 jaar zijn wij nog steeds zeer tevreden met de auto.
Mijn Suzuki is al jaren in onderhoud bij Auto Lancker en ik heb alleen maar goede ervaringen, zowel wat betreft de kwaliteit van het onderhoud en de in rekening gebrachte kosten als wat betreft de vriendelijkheid en de hulpvaardigheid van de medewerkers.
Prettige mensen met verstand van zaken. Ik ben zeer in mijn nopjes met de Mitsubishi Eclipse Cross. Wat een rijcomfort heeft deze auto.
Hebben een goed gesprek gehad bij de aankoop en een deskundig advies zonder poespas. Bij aflvering een deskundige uitleg. Zerr vriendelijk geholpen.
De persoonlijke benadering werd door ons zeer op prijs gesteld. Er werd alle tijd genomen voor een duidelijke en eerlijke uitleg. Ook de aflevering van onze Outlander was prima in orde.
Op zoek naar een Suzuki SX4 op LPG kwam ik terecht bij Auto Lancker. Deze hadden een prachtig exemplaar staan. Cees bleek een zeer klantvriendelijke garagehouder die bovendien een zeer reële blik heeft op de automarkt. Niks geen poespas en mooie praatjes. De auto gekocht en een prima deal gehad zonder kleine lettertjes en konijnen uit de hoge hoed. Een verademing in autoland! De auto werd ook bijzonder netjes afgeleverd. Dus: ben je op zoek naar een auto en heeft auto Lancker iets staan wat je aanspreekt, twijfel niet en ga langs. Het is de rit zeker waard.
Auto Lancker is een mensgericht bedrijf dat oog heeft voor je persoonlijke omstandigheden en (pro-)actief inspeelt op je wensen/vragen en problemen. Je voelt je er altijd welkom.
Gewoon heel goed !!!
Prima ervaring. Wilde snel een gebruikte auto, en prima gelukt. Vertrouwenwekkende ervaring.
Kort geleden hebben we hier een auto gekocht en we zijn tot nu toe erg tevreden mee. Verder zijn er goede service, aardige medewerkers die je gasvrij ontvangen en duidelijke uitleg geven. Kort gezegd: openheid, vriendelijkheid en een warme ontvangst . Bedankt Cees Bosboom en je medewerkers!
Service, Betrouwbaarheid, Kwaliteit en Gezelligheid
Mitsubishi Outlander PHEV aangeschaft via Private Lease. Zeer vriendelijke behandeling en een eerlijk verhaal bij de verkoop. Vlotte en adequate communicatie tijdens het bestelproces. Degelijke instructie bij de (snelle) aflevering. Zelfs assistentie bij het inregelen van Bleutooth en Android Auto. Al met al een hele prettige ervaring.
In prettige sfeer geholpen bij de aanschaf van een gebruikte auto. Reeël, relaxed en vertrouwenwekkend.
prettig oprecht een luisterend oor en een prima opgelost probleem met onze als occasion gekochte asx waarvoor onze dank aan de directie en allle medewerkers
Beste Cees, wij waren zeer aangenaam verrast toen wij kwamen kijken bij jou voor een andere auto en zo\'n fijne ontvangst hadden! Zeer fijne behandeling en met veel kennis van zaken. Het resulteerde in een nieuwe Space Star, die zal gaan schijnen. Bedankt voor de goede service en op naar een goede toekomst samen. Met vriendelijke groet, Rob en Jacqueline Foppen
Super fijn en eerlijk geholpen!