4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een occasion gekocht bij Lancker BV en hebben het hele aankoopproces als zeer prettig ervaren. We zijn erg blij en tevreden met de auto!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Komen al jaren bij auto lancker, deskundig,vriendelijk en correct. Goede ervaringen dus echt een aanbeveling waard.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gastvrij ontvangen en een eerlijke behandeling. Het bijzondere was dat er een stap meer gezet werd dan verwacht. Een topper en zeker de moeite waard om eens langs te gaan voor een nieuwe of tweedehandse auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eigenlijk is het mij nog nooit overkomen. Hoe goed een firma ook is, er is mijns inziens, altijd ruimte voor verbetering is mijn insteek. Maar...............na jaren moest ik toch op zoek naar een goede en vooral deskundige garage. Het begon al met de receptie. Goed bereikbaar en zeer vriendelijk. Het elektronische probleem werd eerst intern besproken en vervolgens wilde men graag allereerst een software update proberen ipv meteen vervangen. Dit was al een heel andere insteek dan de garage in Almere. En...........verrassing, na geduldig op de vrijdagmiddag knutselen, probleem weg en dus honderden euros bespaart. Deskundige Toppers daar!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hadden de afgelopen week nét een nare pech-aankoop achter de rug, waarvan wij nog op onze benen stonden na te trillen, toen we - op zoek naar een iets betere auto - bij Auto Lancker in Weesp terecht kwamen. De directeur Cees Bosboom heeft ons, na het beluisteren van ons verhaal, door al onze twijfels heen geloodst, en dat deed hij door middel van zijn zijn eerlijkheid, zijn betrouwbaarheid, en niet te vergeten ook door zijn onnavolgbare humor. Daardoor hebben we uiteindelijk een pracht van een auto bij Cees aangeschaft, waar we pertinent geen miskoop aan hebben en waar we - ook later nog - absoluut geen spijt van zullen krijgen! Fijn, dat er in de wereld nog mensen rondlopen zoals Cees, waardoor ons vertrouwen in de autobranche weer in ere werd hersteld. Dank daarvoor, Cees (en alle medewerkers ook natuurlijk)! Wanneer wij ooit weer een auto nodig hebben, dan komen we gegarandeerd weer bij jullie terug. Tot dan!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lancker had een een cabrio cold online staan: Volledig gevallen voor dit oranje monster, en Cees heeft me zo goed geholpen met mijn aankoop! Even wat dingen vastdraaien, radiootje erin, geen punt, en oh JA, kom hem volgende week maar halen. Mijn 2e auto al bij lancker: en wederom een succes! Cees, you rock!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We kwamen zo maar langs om te kijken of er een leuke auto stond. De ontvangen was allerhartelijks en het gesprek ging niet alleen over auto,s. Na twee uur hebben een afspraak gemaakt voor een proefrit en toen tot koop besloten. De afhandeling werd snel en keurig afgerond met de nodige humor. Jullie hebben een nieuwe supporter voor het bedrijf en personeel. Raymund en Nel Wajon

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijdens onze besprekingen bij over aankoop0 en verkoop van onze Suzuki en de huur terwijl wij wachten op de levering hadden wij veel contact met de heer Bosboom en een aantal van zijn medewerkers.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen en gastvrij , er word echt alle tijd voor je genomen. Dit is onze derde AEX en bevalt ons prima. Kregen goede uitleg voor Carplay Android, (had hier al helemaal de zenuwen over) maar binnen een half uur helemaal door, door de prima uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

de eerste kennis making in de showroom was direct al goed een prettige medewerker die ons prima van alle informatie voorzag dit bleek de boekhouder na een paar dagen opnieuw weer bij lancker langs gegaan en een mooie occaison gekocht op zaterdag en ook weer prima geholpen door cees wat later bleek de eigenaar van auto lancker de auto zouden we een week later ophalen maar ons kleinkind van 8 jaar wilde de auto ook zien en keuren dit kon na dat we dit gevraagd hadden bij de receptie en ons alle medewerking verleende dus onderweg naar lancker op woendag en op naar de werkplaats waar we hartelijk werden ontvangen door de aanwezige monteurs en onze kleine meid mocht achter het stuur plaatsnemen en toen kwam gelukkig de goedkeuring en zoals afgesproken de auto vrijdag opgehaald en met een prettig ervaren gesprek en de nodige paperassen en de foto sessie gingen we op weg alle medewerkers bedankt en we zijn zeer tevreden over de behandeling tijdens het gehele traject groetend jaap en mary

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na aantal jaren weer terug op het oude nest waar we zeer warm zijn ontvangen en een goed gevoel bij de aanschaf van onze nieuwe Mitsubishi asx hebben.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij komen al enige jaren bij autobedrijf Lancker en zeer tot tevredenheid. Deskundig, meedenkend, vriendelijk personeel. Hartelijk bedankt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen zaterdag hebben wij een dacia duster 4x4bij jullie gekocht. Wij waren op zoek naar een sterke auto die er leuk uitziet, goed rijdt, lekker zit en welke onze caravan kan trekken. Deze vonden we bij jullie, dus vanuit Zoetermeer naar Weesp. En de rit was zeker de moeite waard, na een vriendelijk welkom en een proefrit, al snel tot koop over gegaan. Wij zijn helemaal blij met deze auto en de service en zullen jullie zeker aanraden bij vrienden en familie! Nogmaals bedankt en tot ziens!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf, alle tijd en aandacht en prima service. Cees bedankt!!! Leuke terugreis gehad met Nissan QQ.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keurig, een verademing om weer bij een merkdealer goed geholpen te worden zonder verrassingen achteraf.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na bijna 10 jaar weer een auto gekocht bij fa.Lancker.Inmiddels de 6e!Uitstekend,correct en deskundig geholpen door Cees Bosboom.

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een nieuwe auto gekocht en zijn vriendelijk geholpen, goede uitleg gekregen over de auto, en ander mogelijk heden. Het was onze keer dat wij hier waren. Wat de service betreft hebben wij nog geen ervaring maar wij gaan er van uit dat deze ook goed is

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een jaar of 10 geleden al eens een nieuwe Suzuki Alto gekocht bij Auto Lancker en toen ook al heel vriendelijk geholpen. Daarna door autoland op zoek geweest en gevonden wat wij toen wenste aan materiaal. Na diverse grote merkdealers weer terug op het oude nest. Wat een verschil in de benadering. Bij Lancker ben je gewoon een gelijke en niet nummer zoveel van de dag! Al met al een prettig bedrijf. Ook om zo even langs te gaan om te vertellen hoe fijn de nieuwe Outlander PHEV 2019 rijd. Wat een beleving!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk geholpen door Cees, stond open voor de punten die wij vonden op/aan de auto en zijn naar behoren verholpen. Auto is goed en duidelijk afgeleverd door Andries.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel prettig geholpen door Cees. Vriendelijke man die de tijd neemt om alles uit te leggen. Levert kwaliteit en geen geintjes bij aflevering. Al met al zeer te vreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

2e Hands VW Fox van dec. 2009 gekocht. Voor aflevering alles tip-top in orde gebracht. APK, nieuwe banden, accu, enz. Fijne klantbehandeling door de medewerkers en Cees. 6 maanden Bovag-garantie en ook nog pechhulp van Mitsubishi!

Hogeweyselaan 215

1382 JL Weesp