super

keurige behandeling, keurige auto zoals door de telefoon beschreven, prettige ontvangst en afhandeling

Super!!!

Wat pech gehad met mijn vorige auto, super goed geholpen. En nu een super gave auto gekocht bij van der Lee. Top garage!!!!

Auto gekocht

Dit is een goed en betrouwbaar bedrijf. Goede service en doen wat ze beloven.

Erg goede service van deskundige medewerkers!

Alle afspaken worden keurig nagekomen.

Twijfelachtig

Ik krijg weer vertrouwen. Een aantal jaar wekte een monteur wantrouwen over dingen die mis zouden zijn met mijn auto die sinds aanschaf bij deze garage in onderhoud is geweest . Dit kwam als een verassing. Nu herstelt dit zich langzaam maar ik heb een beetje een bittere smaak

Zeer prettig contact

Ik kon alle tijd voor een proefrit nemen. Daarna alles, goed en snel en zorgvuldig geregeld!

Goed en betrouwbaar

Zeer goeie ervaring met mijn auto en vriendelijke behulpzaam monteurs Ik raad iedereen aan om daar een auto te kopen.

Prima geholpen

Zeer hartelijke ontvangst. Handelen in een ontspannen sfeer. Uiteindelijk tot een goed resultaat gekomen. Zeker geen touwtrekken over een goede inruil. Eigenaar schept vertrouwen. Zou er zeker nog een keer een auto kopen.

Keurig en vakkundig geholpen

Keurig en vakkundig geholpen, op mail wordt snel gereageerd, afspraken worden nagekomen.

Hoge servicegraad, zorgeloos autorijden

Gewoon het no-nonsense autobedrijf wat ik zoek. Problemen worden opgelost, vervangend vervoer, Meedenken met de gunstigste prijs/km.

alles super geregeld

al een aantal jaren onze auto in onderhoud hier en nu een andere auto bij Rene gekocht, geduldig en niet opdringerig. neemt er de tijd voor.

Ik ben opnieuw prima geholpen.

nvt

Fantastisch

Gratis leenauto en perfectie service. Il kom zeker terug

ervaring is zeer goed snelle service en vriendelijke monteurs

prima uitleg en er wordt tijd voor je vrij gemaakt.

Kleine beurt Volvo V70.

Goede dienstverlening

Kom al jaren bij vd Lee. Altijd wordt er netjes volgens afspraak gewerkt en is de auto weer perfect in orde.

Erg betrouwbaar

Goed gevoel bij dit bedrijf

Perfecte service

Perfecte service van fijne bekwame monteurs

Wederom uitstekend!

Ruim 1,5 jaar geleden een auto gekocht bij Van der Lee. Helaas is deze auto bij een ongeval dusdanig beschadigd dat hij total loss was. Hierop heb ik contact gezocht met Rene. Destijds heeft Rene ons al netjes geholpen met de auto. Aanvankelijk dacht ik dat Van der Lee niet de auto had die ik zocht, echter niets bleek minder waar. Wederom een auto bij Van der Lee gekocht. Tot aan de aflevering van de 'nieuwe' auto hebben we een leenauto gekregen. Al met al weer een zeer tevreden klant.

Alles volgens afspraak afgehandeld

Goed werk, fijne service en klantvriendelijk

Zie bovenstaande

Eerlijk, meedenkend, deskundig en vriendelijk.

Via mijn schoonouders ben ik bij deze garage gekomen en ga er al jaren heen. Ik word altijd goed geholpen en ze staan klaar wanneer het nodig is.

Dikke prima

Ben goed geholpen en na mijn idee juist geïnformeerd

Prima garage...behulpzaam personeel.

Ik kom al vijftien jaar bij Garage Van der Lee in Haarsteeg en heb v.a. het begin tot nu toe goede ervaringen opgedaan met zowel de eigenaar als met het personeel. Het zijn allemaal goede vaklieden die weten wat ze doen. Ik heb er 100% vertrouwen in en blijf er nog steeds komen. Gisteren daar mijn 6e auto gekocht.

uiterst correct

Duidelijke afspraken, correcte afhandeling.

Haarsteegsestraat 39

5254JN Haarsteeg