Ten eerste wil ik u hartelijk bedanken voor het plaatsen van een klantbeoordeling. Wij betreuren het ten zeerste dat u onze geboden service als negatief heeft ervaren. Het is inderdaad het geval geweest dat wij, per ongeluk, de groene platen op uw auto hebben laten zitten. Dit hebben wij willen oplossen door zelf iemand langs te sturen om de groene platen op te halen. Aangezien wij niet konden weten bij welke dealer de auto in onderhoud is geweest, hadden wij niet direct de onderhoudshistorie beschikbaar. Dit heb ik uiteindelijk via het leasebedrijf opgevraagd, ik had u dan ook graag de onderhoudshistorie toegestuurd. Doordat u destijds een anoniem mailadres heeft gebruikt zonder onderwerp is deze helaas niet beantwoord. Mocht u nog vragen hebben, dan staat bij ons de deur altijd open. U kunt ook altijd telefonisch even contact met ons zoeken.