Goed en deskundig geholpen

Goede en deskundige garage.

Prima geholpen

Ik heb een mooie auto gekocht. De communicatie en de afhandeling maar goed.

Top bedrijf!

Mooie auto gekocht, snelle levering. De service was uitstekend!!

Alles snel en volgens afspraak geregeld

Vriendelijke ontvangst snelle afhandeling en vooral een prachtige auto

Zeer prettig geholpen, alle tijd!

Op de laatste dag van het jaar, toch nog even langs mogen komen. Alle tijd gekregen om alles te bespreken. Bij het ophalen van de auto weer alle tijd. Ook de uitleg voor de auto was duidelijk en nodig ;-) Verdere communicatie is duidelijke en snel!

Vriendelijk,correct,

Ik had problemen met mijn achteruit vd VW POLO. Sander had mij zelfs na sluitingstijd nog wat tips gegeven hoe ik dit probleem kon oplossen. Dit heeft goed geholpen!

Top bedrijf! Goede service!

René heeft me goed geholpen bij het kopen van een nieuwe auto! Aanrader!

Goede service. Snelle afhandeling.

Goede service. Snelle afhandeling. Zeer tevreden.

Keurig bedrijf, heel klantvriendelijk, goede service !

We zijn heel goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto. Zeer tevreden !

Eerlijk

Zeer mooie auto’s aan een goede prijs

Vriendelijk personeel

Audi A3 cabriolet gekocht had wat problemen direct naar tevredenheid verholpen. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Top team.

Topbedrijf!!!!

Hele fijne ervaring met autobedriijf van der Lee. Gewoon een hele vriendelijke benadering en prima onderhandeling. Schappelijke inruilprijs en een fantastisch nieuwe (nou ja 1 jaar oud) maar niet van nieuw te onderscheiden nissan Qashqai gekocht. Nondeju wat rijdt ie lekker zeg. Nou Rene tot over een paar jaar.... Groet Toine en Monique Vermeulen

geweldig

zeer vriendelijke en snelle behandeling. duidelijke uitleg over de auto.

Goed geholpen neem de tijd voor je ,fijne uitleg,eerlijke prijs .

Zeer netjes geholpen

Nette prijs, verzorgde auto, goede ontvangst, kortom een aanrader

Een eerlijk en mooi bedrijf

Super fijn geholpen met aanschaf van Volkswagen polo

Accuraat. SNEL en naar tevredenheid

Accuraat. SNEL en naar tevredenheid

Altijd goede Service, Sander is een topper!

Hoi Rene & Sander Ben al sinds 2004 klant bij jullie! Heb reeds drie autos gekocht en ingeruild. Altijd fijne auto's gereden. Een tevreden klant. Ga zo door! Groeten Pieter Coolen

Een eerlijk vertrouwd bedrijf

Een fijn bedrijf waar ze altijd klaar voor je staan.Goede service en ze staan altijd voor je klaar plus altijd een eerlijke behandeling

Fijne ontvangst,zeer vriendelijke relaxte heer van der Lee

Had een afspraak dat ik zou komen kijken naar een auto, ik was iets later door verkeer onderweg waarop hr van der Lee mij belde of ik nog kwam? Hij kwam direkt zeer vriendelijk en relaxt over. Ontvangst met koffie en auto bekeken, proefrit gemaakt. Al met al op al mijn vragen netjes en duidelijk antwoord gekregen goed na gesprek gehad en uiteindelijk de auto ook gekocht.

Geweldige auto gekocht

Ik heb een goede deal kunnen maken met Rene. En voor een goede prijs een goede auto gekocht. Die weet waar ie het over heeft.

Een autobedrijf met passie waar je met een goed gevoel een auto koopt.

Mijn ervaring met autobedrijf van der Lee is geweldig. Ik heb nog nooit zo relaxed een auto gekocht. De heer van der Lee die ons heeft geholpen deed dit uitstekend.

Een geweldige service en heel klant vriendelijk.

Bij het bezoeken van de autobedrijf goed ontvangen. Rustige sfeer en goed geholpen met het regelen van mijn nieuwe auto. Hele nette auto's. Als ik nog een auto nodig heb dan kom ik zeker hier naartoe.

Haarsteegsestraat 39

5254JN Haarsteeg