Easy. Friendly. Good.

Booking via Internet was comfortable, quick and easy. Guys at Tweewielers were friendly and supporting.

Perfect zoals altijd

Vriendelijk , wij komen hier al meer dan 45 jaar , dat zegt genoeg !

Goed en vriendelijk geholpen

We hoefden geen borg te betalen dat vond ik erg fijn. Goed geholpen en klant vriendelijk. Alles heel gemoedelijk

Gute Räder, guter Service!

Alles top!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles was uitstekend

Fietsen waren goed, stonden klaar en goede uitleg

Sehr gute und kompetente Betreuung!

Sehr gute und kompetente Betreuung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed geregeld

Fietsen stonden keurig klaar en er was een goede uitleg over de werking van de e-bike. Fijne dag gehad. Heel hartelijk bedankt. Dag afgesloten met een lekker etentje bij Lekker Puh.

De dame dacht goed mee, was servicegericht en uiterst vriendelijk.

Goede en nieuwe fietsen De Fun2Go was TOP!

Vriendelijke mensen maar moest meer betalen dan ik huurde

Fietsverhuur gaat gewoonlijk vanaf het dagdeel dat je komt. Maar ik moest betalen alsof het een huisje was. Een dag extra! Dus kwam op maandag om 15 uur en leverde 'm een week later in op maandagochtend maar moest 8 dagen betalen ipv 7. Terwijl ik dus in feite de fiets een halve dag korter dan 7 dagen had! (feitelijk 6 en 1/2e dag) Ik had moeten weigeren, maar geen zin in lange discussie dus uiteindelijk halve dag extra betaald. Blijft absurd. Onvergelijkbaar met 'n huisje, zoals de verhuurder t vergeleek. Immers huisje moet worden schoongemaakt.

Vriendelijk, excellente service.

Vriendelijk, excellente service voor fietsverhuur van allerlei soorten fietsen waaronder een driewieler e-bike.

Prima en vriendelijke service

Goede kwalititeit prettige fiets. Flexibele dienstverlening aan klanten. Ik zal er zeker weer terug komen. mvrgroet, Sharon

goede fietsen, verhuur duo-fiets, vriendelijke mensen in een mooi duinengebied.

een zeer geslaagde fietstocht in een mooi natuurgebied mede mogelijk gemaakt door de goede service van Masteling Tweewielers!

In de wijde omtrek de enige (vindbare) duo fiets te huur. Fijn met het hele gezin inclusief gehandicapte zoon een middag kunnen fietsen in onze vakantie.

Vriendelijke, behulpzame benadering en prima fietsen!

Vriendelijke mensen, die met je mee denken. De fietsen waren ook prima. We komen hier zeker terug!

prettige mensen en fijne fietsen

huur al enkele jaren een fiets, maar dit jaar een e-bike. Fiets staat klaar en krijgt uitleg. Ook later toen iets niet werkte. Behulpzaam en vriendelijk en goede fietsen.

Al 4 jaar op rij vriendelijkheid en kwaliteit

Al 4 jaar op rij 10+ mountainbikes gehuurd, perfect!

Geweldige fietsen

We hebben 3 dagen genoten van de mooie omgeving op nieuwe elektrische fietsen.

Prachtige tweewielers in een schitterende omgeving.

Had gereserveerd maar moest dat later afzeggen. Dus niet geweest dit jaar maar wel vorig jaar en ben zeer tevreden over uw service.

Heel vriendelijke en behulpzame bediening en prima fietsen.

We huurden twee eclectische en twee gewone fietsen met versnelling. De fietsen waren in uitstekende conditie.

Heel service gericht en vriendeljjk.

Vriendelijk personeel en klantgericht.

Ik rij vanuit Bergen liever naar Groet voor de goede vriendelijke service van Masteling

Altijd prima service

Zeer snelle reactie op mijn aanvraag. Hele goede service en vriendelijke mensen.

Het reserveren, ophalen en inleveren van de elektrische bakfiets verliep soepel. De bakfiets is een uitstekende manier om met twee kleine kinderen lekker door de Schoorlse duinen te fietsen. Geen enkel probleem gehad met de bakfiets.

Op de late zondagmiddag gered!

Wij strandden op het stand van de Hondsbosse Zeewering waar we een fietssleutel kwijt waren. Wie bel je dan eind van de middag op zondag? De ANWB? De reisverzekering? Geen idee. Uiteindelijk zijn we op zoek gegaan naar een fietswinkel en deze was het dichtste bij. We hadden weinig hoop dat ze nog open zouden zijn. Tot onze grote opluchting werd er toen we belden opgenomen. Nog fijner was het dat ze ons meteen kwamen halen met de bus waar onze fietsen in konden. Ontzettend vriendelijk zijn we geholpen, slot opengeslepen, nieuw slot erop. Wat zijn wij dankbaar met deze actie. Ontzettend bedankt voor de fijne snelle hulp. De winkel zelf mag er ook zijn en je kunt er van alle soorten en maten fietsen huren en kopen. De fietssleutel vonden we de volgende ochtend terug in een hoekje van een fietstas🙈

Geweldig- goede uitleg, gemoedelijk - goede service.

Niets op aan te merken, begripvol goeder service alles bespreekbaar. Helemaal top.

Goede service, mooie fietsen, vriendelijk personeel

Bij aankomst stonden de fietsen en kinderstoeltjes al klaar. Aangezien dat mijn man lang is werd voorsteld dat hij een hoger model nam. We hebben heerlijk gefietst. Het terugbrengen van de fietsen ging vlot.

Heereweg 242

1873GE Groet