Prima, online gereserveerd en bevestiging gekregen. Fietsen stonden klaar bij ophalen.
Al sinds jaren dat we in Groet komen met vakantie, hebben we een goede ervaring met Masteling. Dit jaar waren er wat kleine mankementen met een fiets. Deze werd direct vervangen en we hebben heerlijk kunnen fietsen in de omgeving
heel prettig contact en goed materiaal
Äußerst freundlich und hilfsbreit!
Heb 2 keer een mtb gehuurd! Het bedrijf is goed! En met terug brengen werd goed aangegeven dat ze dan misschien in de pauze zouden zitten. Dat was netjes! Dus dat we de fietsen gewoon mochten neerzetten. De 1e keer kregen we een route beschrijving! Ook top. Het enige wat ik vind. Is dat de huurprijs duur is. Maar dat is logisch want de mtb is ook duur. Maar het maakt het voor elke week wat duur. ( heb er nou zelf een gekocht) Bedankt!
Huur hier regelmatig een MTB voor het parcours. Prima service, prima materiaal, ruime openingstijden. Niets te klagen.
ebikes gehuurd.goede service
Zeer goede, betrouwbare fietsenzaak met een top-service! We hebben er e-bikes gehuurd en alles was top. ook toen 1 fiets stuk was werd r meteen een nieuwe ebike gebracht zodat we verder konden fietsen!
Omdat mijn moeder, 81, niet graag op een vreemde fiets fietst, kregen wij de duo zitter fun to goed aangeboden voor de middag. Wat een geweldig aanbod, wat een top fiets. Met accu dus ook de heuvels in de duinen waren goed te doen. Wij hebben enorm genoten en heel bijzonder dat men de fiets-angst van mijn moeder zo serieus op vatte en direct een prachtig alternatief aanbood.
Fijne winkel. Eigenaar Luisterde goed naar wat we nodig hadden en schotelde ons daarna een paar keuzes voor die perfect passen bij wat we zochten.
goede en snelle service
Goede info
Goede info
Een mooie, vakkundige fietsenwinkel in een leuk, pittoresk dorp. De medewerkers zijn behulpzaam, praktisch, servicegericht en hebben veel verstand van fietsen. Hoewel gelegen aan een tamelijk drukke weg, kun je hier vrij goed parkeren en gratis! Vanaf de fietsenwinkel ben je snel in het duingebied.
De fietsen van deze verhuurder zijn top; keurig onderhouden. je wordt bij aflevering nog even geholpen met het afstellen van de fiets. Echt een zeer prettige verhuurder
Prima service!
we hebben online een honden fiets kar gehuurd. fijne kar goede kwaliteit, en we hebben er 2 dagen heerlijk mee gefietst.
Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers/eigenaren. Je gaat niet weg met je huurfiets voor alles 100% in orde en naar wens is. In mijn geval was dit een Easy rider (elektrische sportieve driewieler) i.v.m. een beperking.
Vriendelijke en vakkundige mensen die geweldige service aanbieden.
Al tientallen jaren zeer naar tevredenheid, kind aan huis mag je wel zeggen. Dit is ook de reden waarom we al onze fietsen bij jullie hebben gekocht !
Goed en zoals verwacht.
Heereweg 242