Leuk de hele familie die meehelpt, wat een fijne sfeer. En de gehuurde fietsen bevielen goed.
2 mtbs gehuurd. Beetje prijzig maar prachtige fietsen. Goede service
afhandeling bij ophalen huurfietsen OK, bij retourbrengen onduidelijk of er nog iets ondertekend moest worden, formulier was halen nl. wel ondertekend
Snel reactie op het online reserveringsverzoek. De fietsen stonden voor ons klaar. Goede fietsen. Enig minpunt was dat er niet gevraagd/aangegeven is hoe groot de fietsen moesten zijn. Ze waren voor ons aan de kleine kant.
Op vakantie in St. Maartenszee. Electrischefiets kapot. Voor reparatie naar dit bedrijf in Groet. Met een fietsenrek van de zaak naar vakantieadres, fiets opgehaald. Dit bedrijf neemt meteen de tijd om de fiets te repareren. Gratis. Allervriendelijkst, correct en vakbekwaam. DE WARME DOUCHE IS VOOR DIT BEDRIJF!!
Bezoek i.v.m. huur mountainbikes. Uitstekende fietsen voor een zeer redelijke prijs. Tevens een korte uitleg gekregen van de mountainbikeroute.
zakelijk en goed geholpen
Goede service. Als je fiets gerepareerd moet worden kan je een leenfiets krijgen. Altijd handig als dit je enige vervoersmiddel is. De tweedehands fiets die ik gekocht heb is de beste die ik ooit heb gehad. Reparaties zijn vaak wel aan de dure kant. Maar toch alle lof.
Twee fietsen gehuurd, waarvan één elektrisch. Het hondenmandje werd er netjes opgezet.. De verschuiving van de huurperiode met een dag werd probleemloos geregeld.
prettige behandeling
We zijn uiterst vriendelijk en deskundg geholpen.
Goede adviezen,vakkundige tips,vriendelijke en vlotte bediening.
Het is een gemoedelijk bedrijf, wanneer je ook komt, Frits of Robin hebben altijd oor heeft voor je vraag of probleem. Komen verder de afspraak zonder meer na.
Mailcontact vóór de huurperiode van de fietsen was uitstekend. Bij het inleveren na een paar dagen ontstond een meningsverschil en wilde dhr Masselink niet aannemen dat er ook ándere ervaringen zijn dan de zijne betreffende electrische fietsen. Ik vind mij Puch écht veel prettiger en betrouwbaarder dan die Gazelle.
We worden altijd prima geholpen!
Deskundig, behulpzaam en vriendelijk bedrijf met aardige mensen.
Deze zijn goed. Vriendelijke mensen.
Na een aantal jaar geleden een gebruikte fiets gekocht te hebben bij Masteling Tweewielers waarbij ik zeer tevreden was over de aandacht en service, heb ik hier onlangs ook een nieuwe e-bike gekocht. Wederom een prima ervaring! Via internetaanbieders is de e-bike weliswaar wat voordeliger in aanschaf, maar het deskundige advies en service is hier optimaal. Geen moeite is te veel, er wordt alle tijd voor je genomen en ik ben zelfs thuis gebracht omdat de in te ruilen fiets achterbleef. Kortom: in alle opzichten een echte aanrader!
Heereweg 242
1873GE Groet