Prettige ontvangst, gekochte fiets stond al klaar, vriendelijke afhandeling en snelle toezending factuur
Heel vriendelijk en behulpzaam toen we onze gehuurde fietsen kwamen halen.
Afgelopen zondag mountainbikes gehuurd. Prima voor elkaar, bij het ophalen goed geholpen en voor onderweg een slot mee zodat de fietsen op een door ons gewenste tijd konden worden teruggebracht.
Snelle dienstverlening van bijvoorbeeld een reparatie. Correcte afhandeling garantie bij defect fiets, bijv. accu of display.
Via hun internetpagina heb ik een mooie tweedehands Gazelle fiets gevonden voor mijn vrouw. Nog even gebeld met Masteling en vriendelijk werd ik ook via die weg geholpen om te controleren of mijn keuze de juiste was. Bij de koop werd alles netjes uitgelegd en nog snel wat vet in de rollerbrakes gedaan toen ik aan gaf dat deze wat piepte. De fiets werd keurig in mijn kofferbak gelegd. Helemaal top! Mijn vriendin ook blij, deze fiets lijkt wel nieuw!
Prima en deskundige voorlichting. Goede communicatie. Ik geef de deskundigheid een 9, er zijn altijd weer dingen bij te leren :-)
Kom hier al jaren>> Men is zeer deskundig, goeie service, klantvriendelijk, nemen de tijd voor je, geven goed advies, ruim assortiment. Kortom een aanrader om hier heen te gaan om een fiets te huren, voor advies, reparatie of om een fiets te kopen.
Onze ervaring met dit bedrijf is heel prettig. De deskundigheid van het personeel is optimaal. Mijn fiets kwam hier voor onderhoud en er werd keurig verteld wat ze hadden gedaan en waarom. Hier wordt je persoonlijk benaderd ( klantvriendelijk dus) en ben je geen nummer. Fijn en dat zo dicht bij huis. Een aanrader dus!
Prima, goede informatie en genoeg tijd wordt er voor de klant genomen
persoonlijke bediening, vakmanschap, netheid,, vertrouwen
Prima huurfietsen, prima service
gehuurde fietsen stonden netjes klaar, goede uitleg voort gebruik fietsaanhanger
Goed geregeld. Goede fietsen. Reservering huurfietsen ook goed geregeld.
goede fietsen ,service, klantvriendelijk
Wij komen al vele jaren op vakantie in Groet. Ieder jaar gaan wij bij de firma Masteling fietsen huren. De fietsen zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit, bijna altijd Gazelle-fietsen, en rijden heerlijk. De service is altijd vlot, vriendelijk maar zakelijk. De baas straalt vakmanschap uit.
Het was een zeer prettige ervaring (fietsen huren bij Masteling). Snel geregeld, klantvriendelijk en prima fietsen. Ik zal in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van hun diensten.
Positieve ervaring, we werden erg prettig geholpen en de verhuur was een groot succes voor vrijgezelle feest.
Heereweg 242
1873GE Groet