4 sterren: goede service, goed behandeld

Al enkele jaren houden Frits en Robin mijn oude Gazelle \"krantenfiets\" rijdend.. Omdat ze weten dat ik hem echt geen dag kan missen slagen ze er altijd in om hem in één dag klaar te hebben. Geweldig.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede ervaringen met het bedrijf en goed advies wat betreft aankoop van nieuwe fiets. Zeer vriendelijke en aardig mensen.Prima fiets gekocht voor mij op advies ben er erg blij en tevreden mee. Gazelle plus innergy.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn erg tevreden over Masteling Tweewielers. Goede uitleg, goed advies, deskundige en goede service, geduld voor de klanten, gastvrij. Kortom: ga er maar heen om een nieuwe fiets te kopen en voor service en reparaties.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring was heel goed kreeg goede uitleg over de verschillende merken en modellen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting, snelle en zeer goede service, vriendelijk/deskundig personeel, persoonlijke benadering

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Buitengewoon goed en zeer goedde service .vriendelijke mensen ook Robin.eem TIEN.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Buitengewoon prettig geholpen met de koop van een kinderfiets voor onze dochter van 9. Snel en deskundig en met de rust en aandacht die perfect past bij zo\'n spannend en leuk moment.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn al meer dan 20 jaar klant bij de firma masteling omdat wij altijd vriendelijk en vakkundig geholpen worden. Het maakt niet uit of de fiets nieuw is of een paar jaar oud de service blijft bij masteling altijd 200 procent.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goeie service, erg klantvriendelijk, goede voorlichting, handig die leenfiets bij een reparatie, alles prima !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Masteling is een bedrijf die voor 200% service staan. Ook als de fietsfabrikanten het laten afweten gaat Masteling zelf voor een oplossing zoeken. Inmiddels 25 jaar ervaring met deze fietsenmaker maar nimmer teleurgesteld. Betrokken, deskundig en bevlogen 3 kernwoorden die bij het bedrijf passen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

een eerste klas bedrijf met vriendelijke mensen, goede service,klantvriendelijk,duidelijke uitleg en veel keus.

Heereweg 242

1873GE Groet