Goed onderhouden fiets gebruikt

Fijne service en zeer klant vriendelijk. Bedankt.

Prima dag gehad met elektrische duofiets en elektrische driewieler.

Voor de verjaardag van mijn, niet meer zo mobiele, moeder hebben wij een elektrische duofiets gehuurd zodat we in de buitenlucht het Covid-spook konden ontwijken. Mijn zus, net geopereerd aan haar arm, kon zich ook prima redden met de elektrische driewieler (met dank aan het goede advies van Mevr. Masteling). Een heerlijke dag gehad langs de kust van Groet naar Petten. De fietsen waren in prima conditie. Dit was alles zeker voor herhaling vatbaar.

Prima fietsen - geweldige service

Met groep collega's (16 personen) fietsen gehuurd bij Masteling. Stonden klaar en was allemaal snel geregeld. In overleg konden we ook de fietsen later op de avond terugbrengen. Helemaal geen probleem. Top bedrijf.

Prima fiets en uitleg

Heb over dit bedrijf een goed gevoel.

Prima bedrijf en top fietsen!

Dagje lekker fietsen in de omgeving van Groet. Electrische fietsen gehuurd bij Masteling Tweewielers. Super klantvriendelijke bediening, goede uitleg en topfietsen. Na inlevering van de fietsen aan het einde van de dag kon ik eindelijk een lang gekoesterde accessoire voor mijn eigen fiets in de ruim gesorteerde winkel kopen. Vijf sterren dik verdiend!

Fijne snelle en betrouwbare fiets en geweldige service van Masteling Tweewielers. Voor herhaling vatbaar!!

We werden direkt geholpen en de zadels werden naar beneden gezet

Dank Beratung, Service und Qualität des Rades haben wir einen tollen Ferientag verlebt.

Schon zum 2. Mal haben wir ein Dreirad "Fun to go" ausgeliehen. Beratung, Erklärung und Qualität des Rades haben dafür gesorgt, dass wir einen wunderbaren Ferientag in den Schoorlser Duinen verleben konnten. Bis Bergen an Zee und Petten gibt es gepflegte Radwege, so dass wir bis zum späten Nachmittag ca. 60 km gefahren sind. Ein sehr schönes Erlebnis!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne mensen en goede service

eBikes (erg goede kwaliteit) en MTB's (goede kwaliteit) gehuurd die van prima kwaliteit waren. Ter plekke gevraagd om SPD pedalen en die werden er alsnog op gezet. Erg goed geholpen dus.

Goede fietsen en zeer klantvriendelijk

alles tiptop geregeld

vanaf reserveringsafspraak tm uitlevering fietsen alles tiptop corona proof geregeld!

Min ervaring is positief.

WIj hadden via inernet fiesten gereserveerd. De volgende dag, toen we ze kwamen ophalen stonden de fietsen netjes klaar. De e-bikes waren opgeladen en de uitleg over de werking van de fietsen was goed. De hoogte van de zadels en stand van het stuur werd nog even gedaan. De werking van de fietsen was goed, geen problemen onderweg. De prijs van een en ander is gemiddeld, maar zeker niet te duur. Alles met elkaar een positieve ervaring.

Mooie elektrische fietsen met groot bereik

Werden goed geholpen met fietsmand, hondenmand en telefoonhouder.

Prima fietsen

Wij huren vaak mountainbikes bij Masteling en dit zijn altijd prima fietsen! Bovendien is het personeel altijd erg vriendelijk! Kortom een aanrader!

Dik tevreden

We hebben voor Masteling fietsverhuur gekozen omdat de parkeermogelijkheid daar prima is. Elektrische fietsen waren nieuw. We komen zeker weer.

Superfijne fietsen en klAntvriendelijkheid

Als boven

Prima fiets te huur dichtbij duinen

Fietsen stonden op tijd klaar. Hoefden pas om 18.00 uur terug te zijn. Alles verliep snel. Leuke, blauwe fietsen.

prachtig nazomer fietsweer!!

Ik heb 2 elektrische tandems gehuurd en 2 elektrische fietsen, stonden klaar. Van 1 van de tandems konden we zelf het zadel niet op en neer doen, dat was jammer.

Perfecte Service en zeer goede fietsen

Goede service en vriendelijkheid ten top!

Wij hebben met onze familie meerdere tandems gehuurd alsmede een duofiets voor ons jaarlijks familie uitje. De fietsen stonden op de zondagmorgen keurig klaar en win kregen een goede uitleg over het materiaal. Al ook e fietsen werden keurig afgesteld op de juiste hoogte en de eigenaar gaf tips mee voor onderweg. Geweldig!

Alles super

Wir haben unsere für einen Tag Fahrräder geliehen. Die Räder standen bei der Ankunft bereit, die Einweisung war absolut ausreichend. Die Räder waren sehr gut, die Tour hat viel Spaß gemacht. Wir können diesen Fahrradverleih empfehlen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede fietsen en goede service

De fietsen stonden gereed en in goede staat. Tevens erg prettig dat, door van te voren vragen naar lichaamslengte, een passende framemaat klaar stond.

Goede fietsen

Kreeg nog een tas aan mn bagagedrager om mn spullen in te doen

Goede fietsen!

Een heerlijke dag gehad aan de kust. Kilometers gefietst op een heerlijke elektrische fiets, gehuurd bij Masteling. Ik wilde de fiets eigenlijk niet m eer terug brengen, maar meenemen naar huis. Goede service. Wij komen weer eens terug..

Prima materiaal, prima service

Ik had 2 MTB's gereserveerd. De service en de communicatie was prima. De eigenaar/medewerker was zeer behulpzaam en na het terug brengen nog een leuk praatje mee gemaakt..

Heereweg 242

1873GE Groet