Persoonlijke aandacht en meedenken met de klant

Wonen sinds kort in Ede en waren op zoek naar een nieuwe fietsenmaker en zijn bij Maxstein uitgekomen. Dit was de winkel die we zochten. Voor een nieuwe E-bike, ruime keus en oplossingsgericht meedenken.Kortom een tevreden klant.

Fijn en vriendelijk zoals altijd geholpen!

Ik kom er al jaren en wordt prima geholpen. Men neemt de tijd en de voorlichting is uitstekend.

Persoonlijk Denkt mee Geeft goed advies

Ik ben heel vriendelijk en vakbekwaam geholpen

Ik ben heel vriendelijk en vakbekwaam geholpen.

Uitstekend geholpen

Goede uitleg bij koop fiets nemen echt tijd voor je goede service en kwaliteit

Correcte en plezierige afhandeling

Bij Maxstein wordt uitgebreid op een plezierige wijze de tijd genomen om met een goed advies tot een keuze te komen.

Klantgericht

Voldoende aandacht voor de klant. Goed advies.

Goed advies en mooie winkel

Opzoek naar een nieuwe mountainbike en ben goed geadviseerd. Goed op de hoogte gehouden van de levering. Vriendelijke mensen en verstand van zaken, ook extra hulp is geen probleem hier zoals trappers omzetten als voorbeeld. Zeker een aanrader!

Prettige ontvangst klantgerichten goed advies overfiets die voldoet aan de verwachtingen.

Contact was zeer prettig, er wordt goed aandacht besteed aan de verwachtingen die er zijn voor een ebike. Bodyscan voor een optimale fit voor de fiets, voor de meerdere mogelijkheden word ruim aandacht besteed. alle aandacht voor een fiets die zal voldoen aan de "eisen" en verwachtingen. Aflevering prima geregeld met voldoende praktische uitleg. Uitstekende dienstverlening bevestigd het vertrouwen.

Fijne en vriendelijke medewerkers, ben goed geholpen. Mijn nieuwe fiets stond al klaar in de winkel, eerst alle aandachtspunten goed door genomen.

Top ervaring!

Wij ervaren het als een goede behandeling

Men doet wat men zegt en is klant vriendelijk.

Hele fijne service

Nieuwe fiets gekocht, thee en uitleg over het concept van het merk fiets, leuke deal gemaakt! Heel erg blij!

Snel en goed geholpen

Prima geholpen.l

Geholpen door Robert zelf. Prima, wist binnen de kortste keren wat voor fietste mijn vrouw wilde. Koop was snel besloten. Robert nam de tijd voor ons, hoewel we geen afspraak hadden gemaakt Echte professionel, prettig zaken te doen met Maxstein, doet zijn goede naam eer aan Bij het ophalen van de fiets werd een duidelijke uitleg gegeven.

Door het slechte weer was een proefrit niet mogelijk en de oplevering van de fiets was prima ondanks de drukte en hectiek van dat moment.

Er wordt gedaan wat is afgesproken!

Goede en snelle service van Maxstein! Duidelijke communicatie en toen er bij aflevering iets niet klopte werd die gelijk opgelost!

Een zaak waar je op een normale manier geholpen wordt

Goede uitleg klant gericht En lossen problemen goed en in overleg op , met de klant. Prima zaak waar ze nog echt verstand hebben van fietsen

Goed advies.

Tijd gekregen om modellen uit te proberen.

Top geholpen met me nieuwe mbt! Alle vragen die ik had werden allemaal vanzelf beantwoord

Ben heel goed geholpen

Goede zaak voor een mtb

Ervaren, vriendelijke en persoonlijke service

Zeer goed georganiseerd, efficiƫnt en communicatief perfect. Betrouwbaar.

Prima en Betrokken

Fiets besteld en levertijd helaas langer dan verwacht. Er werd vanuit bedrijf tvoor geplande vakantie een soortgelijke leenfiets aangeboden.

Geweldig !

Geen ruimte hebben ivm zieke werknemers en dan toch nog even een nieuwe band op mijn fiets. Vrijdagmiddag op vakantie gaan, dikke pech met achteruit rijden, lamp van de fietsendrager bungelde er bij. Naar Maxstein en gelukkig het onderdeel op voorraad en na een half uur, ondanks de drukte, gingen wij richting Duitsland. Maxstein chapeau, !!!!

Helemaal goed. Fijne zaak. Fijn personeel.

Je wordt hier altijd heel fijn geholpen. Alle tijd voor je om rustig fiets uit te zoeken. Aardig personeel. Komen hier graag.