Professioneel, klantvriendelijk, correct.

Zie bovenstaand.

Goed advies en goede service

De aankoop, inruil en het rijklaar maken was zo gepiept. Ook goede service en vriendelijke mensen.

Uitstekend geholpen

Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en niets was teveel om te laten zien of uit te proberen. Heel prettig!

Goed en betrouwbaar

Vaste leverancier en winkel voor ons. Heel klantvriendelijk en betrouwbaar.

Goede uitleg waar ze goed de tijd voor nemen

Goede en rustige uitleg ondanks de hectische tijd, mijn complimenten

Veel keuze en goed geholpen!

Ondanks dat veel zaken problemen lijken te hebben met voorraad. Was bij maxstein tweewielers veel keus. Daarnaast heb ik het advies wat ze geven als fijn ervaren. Eerlijk, ze hadden de tijd en waren vriendelijk!

Ik ben uitstekend geholpen.

Er werd goed geluisterd en uitleg gegeven.

Vriendelijk en behulpzaam geholpen

Heel tevreden over de tijd die er in gestoken wordt om alles goed uit te leggen na aanschaf van de fiets.

Geweldige service, kennis en kunde

Voor woon-werkverkeer (+/- 60km retour) ben ik op zoek gegaan naar een high speed pedelec. Via internet en mond-op-mond reclame ben ik uitgekomen bij Maxstein. Daar ben ik vriendelijk en met kennis van zaken te woord gestaan. Ik heb verschillende merken en modellen kunnen testen, zonder kosten. Robert heeft mij geholpen in het maken van mijn persoonlijke afwegingen en keuzes. Uiteindelijk heb ik uitermate tevreden met een supermooie Stromer naar huis kunnen fietsen.

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijk en vakkundig

Fijne mensen met aandacht voor de klant.

Goede service en hulp voor aanschaf fiets.

Prima !

Zeer goed geadviseerd en prima geholpen bij het kiezen van een nieuwe fiets. Netjes en leuk geholpen bij het ophalen hiervan. Het maakt de aanschaf van een nieuwe fiets nog leuker als het op deze manier gaat en daar wordt je blij van !

Top zaak, top service!

Altijd wordt je er goed geholpen, ze kijken wat er bij je past. Proberen je niet zomaar iets aan te smeren. Denken met je mee als je budget niet helemaal toereikend is voor het geen je in gedachten had. Niet alleen voor verkoop, maar ook op reparatie gebied zijn ze altijd behulpzaam. Er is veel kennis van zaken, de meeste heren werken er al jaren en weten daardoor ook precies wat je al hebt of wat geschikt zou zijn. Kortom, top zaak, top service en geweldige mensen.

Deskundig en vriendelijk

De medewerkers kennen hun klanten. Ze benaderen je dan ook vriendelijk en persoonlijk.

Tevreden met mijn nieuwe fiets

Door de perikelen met logistiek ( door Corona en vrachtschip) uiteindelijk mijn nieuwe gravel bike gekregen . Zowel tevreden met de informatie voorziening , de behandeling in de winkel als de uiteindelijke levering. In de winkel is het vaak druk , hierdoor heb je tijd vóór jezelf om rond te kijken , na te denken wat je echt wil , een kop koffie te nemen en daarna gericht geholpen te worden .

Prima geholpen, goed geluisterd en goede fiets geleverd

Omdat wij eerst zijn gaan kijken en ons laten adviseren hebben we iets later onze ( verstandelijk beperkte ) dochter meegenomen. We zijn toen prima geadviseerd en met begrip bejegend ! Uiteindelijk is onze dochter , op haar verjaardag , met een mooie , passende nieuwe fiets de winkel uit gelopen. Bedankt voor de service !

Mijn reparatie aan onze fietsendrager werd door Drikus snel en vakkundig uitgevoerd!

Een van de armsteunen van onze Ubler fietsendrager was defect. De knop om de vergrendeling vast te zetten werkte niet meer. Ik heb s'morgens om 9.00 uur gebeld. Ondanks de drukte kon ik om 9.30 uur al terecht. Drikus heeft toen zijn uiterste best gedaan om het probleem per direct te verhelpen. Dat is goed gelukt en voor € 23 (inclusief materiaal) hadden we dezelfde dag nog weer de beschikking over onze fietsendrager. Een betere service kan je niet hebben!

Fijne persoonlijke hulp

Aardig en behulpzaam personeel. Super tevreden met mijn aankoop.

zeer klantvriendelijk

Bijna huiselijke en vriendelijke sfeer, overal zitjes. Deskundige en serieuze uitstraling. Innovatieve producten. Geduldige behandeling. (Alhoewel klanten wachten en niet weten of ze wel gezien zijn).

Persoonlijk, vakkundig, meedenkend.

Erg fijn geholpen met goede kennis, denken graag met je mee. Zeer vriendelijk geholpen.

Top service en advies

Mijn eerste racefiets hier gekocht. Super goede service en advies gekregen. Zij namen uitgebreid de tijd om mij informatie te geven en maakte zelfs de fiets gelijk voor mij klaar zodat ik er direct op kon fietsen. Voor de accessoires en kleding ga ik hier zeker terug. Al veel mooie kilometers gemaakt.

Wij zijn zojuist een nieuwe klant, tot heden heb ik een goede indruk. Afspraken nagekomen. Telefonisch wat minder bereikbaar, waarschijnlijk omdat het druk is en iedereen hard werkt, maar via de mail altijd reactie.

Prima geholpen

Ik heb vanmorgen mijn nieuwe mtb opgehaald en ben daarbij prima geholpen. Het was niet alleen defiets uitgeven maar ook werd het een en ander toegelicht. Duidelijk werd het onderhoudschema toegelicht. Theo heeft veel verstand van zaken.

Uitstekende service

Uitstekende service en vriendelijk. Goede voorlichting en mooie producten.

zeer kundig en klantgericht!

Weer zeer goed en vakkundig geholpen bij de aanschaf van juiste MTB.