Uitstekende service

Goed advies, goede service, vriendelijk geholpen, snelle levering.

Ik ben goed geholpen de juiste fiets te vinden.

Er werd ruim de tijd genomen om een passende fiets te vinden, en mijn vragen werden goed beantwoordt. met vriendelijke groet, Marja Dijkman

Goede service.

Ik ben uitstekend geholpen door de medewerkers van Maxstein.

Gooe te woord gestaan, goede uitleg gekregen

Een nieuwe fiets is toch wel iets bijzonders voor de koper. Als de fietser zijn of haar nieuwe fiets op komt halen zou ik als verkoper er toch voor de koper iets feestelijker van maken.

Goed advies en nette service.

Ze denken goed mee naar wat je nodig hebt en ondanks corona is het ze gelukt de gewenste fiets ook nog te leveren.

Top!

In deze corona tijd online/telefonisch en via de email een racefiets gekocht. Door een pro-actieve houding van de medewerker (Theo) aankoop gedaan en binnen een week stond de racefiets naar mijn wensen klaar. Dus...Top!

Aandacht en service

Nu kwam ik met nogal een wensen pakket en nav de al gemaakte scan stonden er 2 fietsen klaar voor een testrit. De keuze was snel gemaakt en vanmorgen de fiets opgehaald, niet was teveel qua uitleg of overzetten van zadel en fietstassen bv. De eerst rit er mee mee gemaakt en Ede is weer een tevreden klant en fietser rijker.

Wederom perfect geholpen!

Vandaag weer een nieuwe opgehaald. Ontvangst en afhandeling als vanouds. Perfect geregeld.

vriendelijk, klantgericht en professioneel geholpen

Goed om door iemand met kennis van zaken geholpen te worden, die je helpt met keuzes die het beste bij jou passen

Fantastisch en vakkundig

Vriendelijke verkopers. Nemen alle tijd. En no nonsense.

Wat een fijne winkel met super personeel!

Geweldig geholpen bij Maxstein. Goede voorlichting door deskundige adviseurs die alle tijd voor je nemen. Bij het afhalen van mijn fiets, uitgebreide uitleg. Een week later kwam ik terug met een kleinigheidje en wederom snel en goed geholpen. Bedankt allemaal!

Prettig geholpen

Nieuwe fiets gekocht, onderweg naar huis deed de trapper raar. Terug gegaan en direct opgelost.

Vriendelijk en deskundig

Product op voorraad, kon snel opgehaald worden, goede uitleg en extra tips om te zorgen dat de fietsdrager op de meest handige manier gebruikt gaat worden.

Snelle, duidelijke, vriendelijke service!

Voorafgaand aan de aankoop goed en snel via telefoon en e-mail contact gehad. Bij het ophalen van de fiets vriendelijk en adequaat te woord gestaan, onder het genot van een kopje koffie. Mooie showroom/ winkel ook!

Vriendelijk en professioneel

Uitgebreid de tijd genomen om de fiets uit te zoeken en toen ik de fiets op kwam halen, werd er alles aan gedaan om hem zo compleet mogelijk af te leveren. Topservice!

We zijn zeer goed, vriendelijk, geduldig en vakkundig geholpen.

We hebben een fietsendrager gekocht. De verkoper nam alle tijd om uit te leggen hoe dit werkt. Stap voor stap werd het zeer goed uitgelegd. Hele fijne service. Bedankt!

Goede uitleg

Meegedacht, en nu toch in het bezit van een rode mountainbike! Fijn ook dat niet alle accessoires gelijk worden aangeboden om aan te schaffen.

Een winkel met deskundig personeel en goede service

Je zal maar net aan aankomen op je vakantie bestemming en met je fietsendrager bij het achteruit inparkeren een boom raken. Dikke pech met het afbreken van een essentieel onderdeel. Hierdoor konden we deze niet meer gebruiken voor de terugweg. Wij kwamen via internet terecht bij Maxstein Tweewielers in Ede. Wij kregen een vriendelijk deskundig advies aan de balie. Ons geluk was dat het onderdeel in voorraad was. Een zeer bekwame monteur wist de klus te klaren. De volgende dag stond de fietsendrager al klaar. Opgelucht en blij met deze service konden we onze vakantie voortzetten. Chapeau voor deze snelle en prima service van deze mooie fietsenwinkel Maxstein.

Zeer tevreden met de service.

Tevreden met de service voor onze bakfiets.

Super vriendelijk en geweldige service!

Super vriendelijk personeel die weten waar ze het over hebben! Ook de service is super! Geweldige zaak.

plezierig geholpen

er werd goed meegedacht over wat er voor mijn situatie mogelijk is.

Uitermate kundig en vriendelijk personeel

Maxstein heeft hoogwaardige producten en betrokken personeel. Kom graag vanuit Apeldoorn naar deze winkel. Absolute aanrader!

Ik ben zeer goed geholpen!

Prettige communicatie, eerlijke gesprekken, goed advies en een prachtige fiets rijker. Hoera!

Ik ben heel blij met maxstein

Ik ben heel blij met Maxstein ze leveren goede service zijn altijd vriendelijk en weet pressies wie je bent als je er komt

Klantvriendelijk en fijn geholpen

Ik ben niet voor niets al jaren klant. Uitstekend geholpen en uitstekende service. En zeer goed advies, dus uiterst tevreden.